Vergiler var eğer yutdışından gelirse.Meraba ben amazonda MSI gaming notbook almayı düşünüyorum ama Türkiye amazonu deyil Amazon .Co sizce alinirmi fiyatı 1400 dolar Türkiye yalklasik 10.000 TL ye oluyor alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
2k falan vergi çıkar , klavyesinde türkçe karakterler olmaz , şarj girişi farklı olur .Meraba ben amazonda MSI gaming notbook almayı düşünüyorum ama Türkiye amazonu deyil Amazon .Co sizce alinirmi fiyatı 1400 dolar Türkiye yalklasik 10.000 TL ye oluyor alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
Saten yurt dışı Türkiye'de bu model yok vergi kaç TL olur sıkıntı yaşarmiyimVergiler var eğer yutdışından gelirse.
2000 Lira civarı.Ama türkiye fiyatıyla arasında 3000 Lira felan fark var ise kaar edersiniz.Saten yurt dışı Türkiye'de bu model yok vergi kaç TL olur sıkıntı yaşarmiyim
Evde masaüstü var benim taşınabilir güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var tabi yurt dışında daha ucuza geliyor bahsettiğim notbook ta i 7 rtx 2080 var ve 1400 dolar cidden çok ucizYurt dışından alırsanız daha fazla para ödersiniz.Hem bu kadar bütceniz var neden masaüstü toplamıyorsunuz?
Almayı düşünüyorum da ya cihaz eleime ulaşmada sıkıntı cikarsa2000 Lira civarı.Ama türkiye fiyatıyla arasında 3000 Lira felan fark var ise kaar edersiniz.
Vergileri ödersen cihaz her türlü eline ulaşır.Gümrük memuru tanıdğın var ise sormanı tavsiye ediyorum.Evde masaüstü var benim taşınabilir güçlü bir bilgisayara ihtiyacım var tabi yurt dışında daha ucuza geliyor bahsettiğim notbook ta i 7 rtx 2080 var ve 1400 dolar cidden çok uciz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almayı düşünüyorum da ya cihaz eleime ulaşmada sıkıntı cikarsa
Ne kadar vergisi olurVergilerde bulunyor.
vergi 1700- 2200 arası olur hiçbir sıkıntı yaşamassın sadece kalvyesinde türkçe karakter olmaz.Saten yurt dışı Türkiye'de bu model yok vergi kaç TL olur sıkıntı yaşarmiyim
Sitede hesaplama yaptım 4.000 Lira vergi çıktı.Bunu gibi başka sitelerdede hesaplama yaptım 3500-4000 arası çıkıyor.vergi 1700- 2200 arası olur hiçbir sıkıntı yaşamassın sadece kalvyesinde türkçe karakter olmaz.
Amazon'un sitesinde 400 dolar vergi yazıyor bide geliş gemilerle oluyor diyorSitede hesaplama yaptım 4.000 Lira vergi çıktı.Bunu gibi başka sitelerdede hesaplama yaptım 3500-4000 arası çıkıyor.
Ödeme ekranında vergiyi gösteriyor diye biliyorum.Ne kadar vergisi olur
Şarj yerinde deysikmis galiba ama vergilerini veririm kesin cihaz elime geliyor deyilmi çünkü ilk defa yurtdışı alışveriş yapcamvergi 1700- 2200 arası olur hiçbir sıkıntı yaşamassın sadece kalvyesinde türkçe karakter olmaz.
400 dolar diyorÖdeme ekranında vergiyi gösteriyor diye biliyorum.
Saten toplam 13.000tl oluyor vergilerle beraberEkli dosyayı görüntüle 132436
Buyur hocam.