Msi laptop nerden alabilirim

Asdumut12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar max bütçe 6 bin tl msi yada monster düşünuyorum nirmalde monster a5 v13.4 alıcaktım 2 3 ozellik ekleyince 5100 tl di hesaplıda oluyo ama bazı yorumlardan dolayı mavi ekran flan veriyomuş surekli bu yüzden msi a yoneldim evet pahali ozellikleri daha düsuk monsterdan ama cok sene kullanmak istiyorum o yuzden ama msi da tek dert ettiğim enter tuşu buyük degil kücük cok bi sorun degilde iste sadece kendimce bisey ama msi alicam galiba ve en güvenilir uygin fiyata sıfır nerden alabilirim hangi siteden mygold diye bi sitede baya uygundu ama 2. El mi o site anlamadım yorumlarinızı bekliyorum tartışalim burda monsterci varsa onlardanda alıyım pc bilgilerini kullananlar varsa neyse herkes icin bi tartışma konusu yorum yaparsaniz teşekkur ederim uzun pldu biraz :)

Son düzenleyen moderatör:

Asdumut12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Net bir tarihi yok açıkçası takip etmek gerekli. Birde 6500 TL civarlarına çıkabilirsen Dell G5 modeline de bakmanı öneririm.
Kanka aklımda sadece minster ve msi var ya diģer markalara bakmak istemiyorum ısınma sorunu var hepsinde yani 2 si arasında kaldım bide bi kaç link atsam bakabilirmisin kanka

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Kanka aklımda sadece minster ve msi var ya diģer markalara bakmak istemiyorum ısınma sorunu var hepsinde yani 2 si arasında kaldım bide bi kaç link atsam bakabilirmisin kanka
Öyle bir yargı oluşmasın Dell, Lenovo ve Asus da soğutma konusunda çok iyi. Ben kendim Dell 7567 kullanıyorum yazın bile 78 dereceyi geçmiyor Laptop ki normalde 73 dereceyi geçmez. Tabi bakarım atarsan ama dediğim gibi şuan GTX 1060 sınırındasın verebiliyorken ver Dell G5 al sonra pişman olursun.

Asdumut12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öyle bir yargı oluşmasın Dell, Lenovo ve Asus da soğutma konusunda çok iyi. Ben kendim Dell 7567 kullanıyorum yazın bile 78 dereceyi geçmiyor Laptop ki normalde 73 dereceyi geçmez. Tabi bakarım atarsan ama dediğim gibi şuan GTX 1060 sınırındasın verebiliyorken ver Dell G5 al sonra pişman olursun.

Kanka :MSI GL63 8RC-204XTR Intel Core i7 8750H 8GB 1TB + 128GB SSD Fiyatı
Bu tekrar indirime girer diye bekliyorum 200 lira flan cok iyi pc ama klavye sadece kırmizı oluyo tum renk olsa iyi olurdu.

MSI GE62 7RD(Apache)-840XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB + Fiyatı
Bu bana çok iyi geldi indirime de girer buyuk ihtimal ve cok iyi anlamadigım bunda dvd surucü var digerlerinin hiçbirinde tok 2. El mi diye şüpeleniyorum bide saticısı başka tekno bilişim mi neydi linke basınca satıcısınabak

MSI GP62M 7RDX(Leopard)-2642XTR Intel Core i7 7700HQ 16GB Fiyatı

Bu da indirim az bu da iyi indirim olur bence cünku u bon tl illa 6 ya düşer daha zamanim var beklerim.

https://www.maygold.com.tr/u/12524/msi-nb-ge62-7rd-apache-840xtr-i7-7700hq-8gb-ddr4- Bu var kanka bu da iyi ve maygol daha düşük bunları fiyatlari anlamadım 3. El mi acaba diye düşündum bakarmısın sende bi
https://www.maygold.com.tr/u/12520/msi-nb-ge63-7rd-raider-012xtr-i7-7700hq-8gb-ddr4
Kanka bu cok iyi bunu çok düşündüm ma dediğim gibi site gücenilirmi bu pc nin aynısı hepsiburada da 7bin 200 flandı burda baya iyi ve bu pc super gözüküyo

Kanka bu kadar bunlara bakip bi inceleme yapıp yorum atarsan çok sevinirim ya bazılsrı 6.2 flanda indirime girmesini bekliycem ama bu pc ler güzel bunları düşünüyorum he bide bunun yanında monster abra a5 v13.4 düsünuyorum ? ama msi daha saģlam oldugu icin işte arkadaslar goren herkrz yorum yaparsa sevinirim

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bu ürün* iyi ama site hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden iyi veya kötü bir yorum yapamam sonradan başın yanabilir yani. Sana tavsiyem bu saatten sonra 7. nesil işlemci alacaksan en az 1050 Ti kart olması lazım içinde. 8. nesil işlemci ve 1050 çok daha iyi bana göre o yüzden tavsiyem ilk attığın bilgisayarın indirime girmesini beklemek yönünde olur.

*MSI NB GE63 7RD(Raider)-012XTR I7-7700HQ 8GB DDR4, GE63 7RD(Raider)-012XTR

Asdumut12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu ürün* iyi ama site hakkında hiçbir fikrim yok o yüzden iyi veya kötü bir yorum yapamam sonradan başın yanabilir yani. Sana tavsiyem bu saatten sonra 7. nesil işlemci alacaksan en az 1050 Ti kart olması lazım içinde. 8. nesil işlemci ve 1050 çok daha iyi bana göre o yüzden tavsiyem ilk attığın bilgisayarın indirime girmesini beklemek yönünde olur.

*MSI NB GE63 7RD(Raider)-012XTR I7-7700HQ 8GB DDR4, GE63 7RD(Raider)-012XTR
Kanka ilk attigımda 1050ti yokki 1050 var ilk attıgim bide klavye sadece kirmızı renk aydı latmalı bu yuzden cok sıcak bakmadım şu hepsi buradan attıgım 2. Ürün iyi degilmi ama satıcısı farkli hepsiburada degil satıcısı

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Kanka ilk attigımda 1050ti yokki 1050 var ilk attıgim bide klavye sadece kirmızı renk aydı latmalı bu yuzden cok sıcak bakmadım şu hepsi buradan attıgım 2. Ürün iyi degilmi ama satıcısı farkli hepsiburada degil satıcısı
Tamam işte bende ilk attığın iyi diyorum 1050 Ti var demedim o üründe. Onda zaten 8. nesil işlemci mevcut. He bana kalırsa Monster Abra V13 al daha iyi hemde SSD+RAM ve HDD özelleştirmesi de yaparsın rahat rahat.

Asdumut12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tamam işte bende ilk attığın iyi diyorum 1050 Ti var demedim o üründe. Onda zaten 8. nesil işlemci mevcut. He bana kalırsa Monster Abra V13 al daha iyi hemde SSD+RAM ve HDD özelleştirmesi de yaparsın rahat rahat.
Kanka monsterde cok hata varmış ya o yüzden ögrenciyim bide pc yi surekli göndermek istemiyorum servise bussurü sorunu varmış mavi ekran flan o yuzden bi sogudum ondan