Yüksek RPM
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 579
MSI markasının ilk PSU modelleri Vatan Bilgisayar ve İtopya üzerinde an itibariyle satışa çıkmış durumda:
MSI PSU piyasasına yeni adım attı, ve ilk modelleri üst sınıfta yer alacak gibi görünüyor.
Şimdi özelliklerini kısaca anlatmak istiyorum:
Modeli: MPG A-GF
80 Plus Gold.
10 yıl garanti, çok uzun bir süre, MSI ürününe güveniyor.
Tamamen Japon kapasitörler var, yani en üst seviye kapasitörler kullanılmış.
Full modüler yapıda, yani sadece ihtiyacınız olan kabloyu PSU'ya takıp kasanın içerisinde bir karmaşa olmasını önleyebilirsiniz, ayrıca kabloları da ince ve düz, şık bir görünüme sahip.
Topoloji ve Düzenleme olarak DC to DC ve LLC kullanılmış, en iyisi.
Boyutlar:
Uzunluk: 160 mm.
Genişlik: 150 mm.
Yükseklik: 86 mm.
Bildiğiniz PSU'lar ile çok farkı yok, standart.
Korumalar:
750W modeli 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, güzel.
850W modeli 12V kanalından gücünün tamamını (850W) verebiliyor, güzel.
Kaynaklar:
Siz bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şahsen, PSU pazarına yeni girmiş bir markanın ilk modeli için üst sınıflara oynaması, ve 10 yıl garanti vermesinin oldukça iddialı bir girişim olduğunu düşünüyorum, MSI fiyatlandırma konusunda da ASUS'a kıyasla daha iyi davranmış, yine de 950 TL gibi bir fiyata Core Reactor 750W varken 650W'lık A650GF tavsiye etmem herhalde.
MSI MPG A750GF 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A750GF 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
MSI MPG A650GF 650W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A650GF 650W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU | ITOPYA
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG A750GF ITOPYA'da.
www.itopya.com
MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU | ITOPYA
MSI MPG A650GF 650W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG A650GF ITOPYA'da.
www.itopya.com
MSI PSU piyasasına yeni adım attı, ve ilk modelleri üst sınıfta yer alacak gibi görünüyor.
Şimdi özelliklerini kısaca anlatmak istiyorum:
Modeli: MPG A-GF
80 Plus Gold.
10 yıl garanti, çok uzun bir süre, MSI ürününe güveniyor.
Tamamen Japon kapasitörler var, yani en üst seviye kapasitörler kullanılmış.
Full modüler yapıda, yani sadece ihtiyacınız olan kabloyu PSU'ya takıp kasanın içerisinde bir karmaşa olmasını önleyebilirsiniz, ayrıca kabloları da ince ve düz, şık bir görünüme sahip.
Topoloji ve Düzenleme olarak DC to DC ve LLC kullanılmış, en iyisi.
Boyutlar:
Uzunluk: 160 mm.
Genişlik: 150 mm.
Yükseklik: 86 mm.
Bildiğiniz PSU'lar ile çok farkı yok, standart.
Korumalar:
- Aşırı Gerilim Koruması (OVP)
- Düşük Gerilim Koruması (UVP)
- Kısa Devre Koruması (SCP)
- Aşırı Güç Koruması (OPP)
- Aşırı Sıcaklık Koruması (OTP)
- Aşırı Akım Koruması (OCP)
750W modeli 12V kanalından gücünün tamamını (750W) verebiliyor, güzel.
850W modeli 12V kanalından gücünün tamamını (850W) verebiliyor, güzel.
Kaynaklar:
MPG A750GF | Power Supply | Power Within Reach
The MPG GF Series offers a range of products that are versatile and reliable. With the help of other existing MSI products including PC cases, liquid coolers, and motherboards, our users can now enjoy a more mature and established MSI gaming ecosystem wit
www.msi.com
Siz bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şahsen, PSU pazarına yeni girmiş bir markanın ilk modeli için üst sınıflara oynaması, ve 10 yıl garanti vermesinin oldukça iddialı bir girişim olduğunu düşünüyorum, MSI fiyatlandırma konusunda da ASUS'a kıyasla daha iyi davranmış, yine de 950 TL gibi bir fiyata Core Reactor 750W varken 650W'lık A650GF tavsiye etmem herhalde.