MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tgykya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tgykya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Dostlar artık ürün araştırmaktan incelemekten bakmaktan bitap düştüm konu açmaktan yazmaktan gına geldi omu iyidi bumu güzel'di yeter artık dedim. Bugün normalde monster alacak idim 17 inç abra a7

modelini ama IPS ekranlı modeli stokta yok ve gelmeyecek dediler bende vazgeçtim. MSI almaya karar verdim araştırdım izledim inceleme videolarını pc canavar gibi özelliklerine linklerden bakabilirsiniz MSI

yazılım ve teknoloji konusunda çok iyi yönleri var o yüzden tercih sebebim oldu ve satın alırken ebrar bilgisayarı tercih ettim en ucuz onlar satıyor WhatsApp'tan ulaştım yardımcı oldular pazartesi cihazlara

zam gelecek şimdi alın dediler verdim siparişi. cihaz inş salı elime ulaşır detayları paylaşırım buradan. birde 1050 monster modelleri şubatta gelecekmiş galiba bilginiz olsun. ebrar bilgisayarın üsküdar'daki

yerinden de ürün satın alabiliyoruz ürünleri ama pazartesi zam geleceği için ürünlere bugün almak zorunda kaldım site üzerinden de alışveriş yapınca yasal olarak kargo ile gönderim yapıyorlarmış gidip elden

alamıyormuşum en kötü soracağım kargoya verin şubede bekletsinler kargoyu dağıtıma çıkmasın ben gidip alacağım derim en azından 1 gün beklemem. daha düşük ve aynı fiyata 16-32 gb ram 256 gb ssd olan 960 modelleri vardı ama ben 970 tercih ettim neden derseniz ram hdd ilerde keyfe göre artırılabilir ama ekran kartı değişmeyeceği için tercihimi 970m yana yaptım sizce doğrumu yaptım ?

Satış Linkleri;

MSI GE72 Apache Pro 6QF-017TR GTX 970M Notebook
MSI GE72 6QF-017TR Apache Pro Core i7-6700HQ 8GB 128GB SSD +1TB GTX970M 17.3" Full HD Win 10 | sanalmarketim

MSI Sayfası;
GE72 6QF Apache Pro | MSI Global | Laptops - The best gaming laptop provider