Msi ge60 apache açilişta bip sesi ve elektrik kesme

murattsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhabalar. MSI GE60 APACHE bilgisyarımı alalı 2 ay oldu 1 aydır bilgisayarı açmak için power tuşuna bastıgımda ışık geliyor fan devreye giriyor anında 1 kısa bip sesi ve elektrik kesiyor cihaz 2 saniye sonra tekrar kendi açılıyor normal olarak kullanıyorum . Bunun nedenini bileniniz varmı yardımcı olursa sevinirim ve bu yüzden bios update yapamıyorum , uyku moduna geçtikten sonrada açmak için power tuşuna basıyorum ve aynı şey oluyor ama bu sefer ekran gelmiyor sadece fan ve disk ışığı yanıyor öylece kalıyor . Nasıl çözücem bu olayı servise yollamam mı gerekiyor ?

Draker

Doçent
Reaksiyon puanı
63
Sorunun çözümüne nokta atışı yapmak için öncelikli olarak BIOS ve firmwware güncellemesi yapmalısın. Bahsettiğin sorun, BIOS güncellemesi için herhangi bir engel oluşturmuyor.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
BIOS güncellerken elektrik kesilirse sıkıntı büyük.

murattsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar servise gönderdim 10 gün önce bugün Vatandan mesaj geldi ürününüz ile ilgili onay için müşteri hizmetlerini arayın diye , aradım aksesuarları getirmemi cihazın değişim olacagını söylediler. Servispointi aradım hemen cihazın anakartında arıza olduğunu değişimin onayı geldigini söylediler . Vatana gittim aksesuarı şarj aleti çanta ne varsa götürdüm vatan da iade olarak aldı cihazı yenisinin olmadıgını söylediler hiçbir mağazada yokmuş çalışan arkadaşta artık ürünün üretiminin olmadıgını teşhirleri bulunduğunu söyledi . Daha 2 ay oldu alalı kardeşim böyle birşey olabilir mi ben alıcam o kadar para sayıcam cihaza arızalanıcak 2 ay sonra üretimden kalktı elimizde de yok kalmadı diyecekler .Ne iadeyi imzaladım nede aksesuarları verdim yarın servisle ve msi ile ulaşabildiğim neresi olursa görüşücem ben aynı cihazdan istiyorum . Bu durum hakkında da fikirlerinizi almak isterim hepinize teşekkürler...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sorunun çözümüne nokta atışı yapmak için öncelikli olarak BIOS ve firmwware güncellemesi yapmalısın. Bahsettiğin sorun, BIOS güncellemesi için herhangi bir engel oluşturmuyor.
Hocam bios güncellemesini de denemiştim elektriği kestigi için yapamıyordum zaten bios güncellemeyi sonuç geldi anakart arızalı çıkmış zaten .

murattsen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yokmu arkadaşlar bu durum hakkında birşey söyleyecekek. Böyle birşey yaşamış biri yokmu aranızda ?