MSI EX600-087 Çalışır haldeyken donma yapıyor..

kartal46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Mrb, Laptop'um çalışır haldeyken donma yapıyor ve hiçbirşey çalışmıyor winampta çalan birşeyler varsa onunda sesi donuyor bozuk plak gibi ses çıkıyor..sizce ne olmuş olabilir sıcaklıklardan dolayı olabilirmi..birde nette okey oynuyorum genelde o zmn oluyo..şuan 2 defa başıma geldi.ilkin de hiçbir işlem yapmadı ve kapatmak zorunda kaldım 10-15 sn bekleyip geri açtım..ikincisi de dün akşam oldu bundada donduktan 5-10 sn. sonra kendisi direk reset attı ve yeniden başladı..sizce bilgisayarıma ne olmuş olabilir..sıcaklardan dolayı bi etki olabilir mi..Bu arada laptopum her zamanki yerinde duruyo masaüstü pc gibi..götürecek oldugumda çantasına koyar götürür işimi halleder geri aynı yere bırakırım.. Lütfen çözüm için yardım edin garantisi 1,5 yıl fln var daha yeni sayılır ne dersiniz garantiye göstereyim mi?

kartal46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tez: SDN Forum - Biliyorsan Paylaş, Bilmiyorsan sor...!

Cevap: Sordum ama şuana kadar herhangi bir çözüm yok galiba... : )

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Doğru eğer biosuna anakartına birşey olmuşsa bilgisayar kendi reset atar zaten eğer burdan çözüm bulamassan ki bu teknik bir iş büyük ihtimal bilgisayarcıya götürmen ya da servise vermen lazım parçaları incelerler sorunu falan söyler düzeltirler nasılsa 1 buçuk yıl garantiliymiş.