Öneri MSI Bravo A15 vs MSI NB Alpha 15

brkyuzxn52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bu ikisinden birini alıp 8 GB ekstra RAM kendim alıp takacağım. Atesavmde satılan daha iyi işlemci ve ekran kartı olarak ama ürün yenilenmiş ürün. Defolu ürünleri MSI'a yollayıp yaptırıyorlar gene 2 yıl garanti oluyor ama sıkıntı çıkar mı bilmem. Taksitlerle yaklaşık 10500-10800 gibi bir fiyat oluyor. Amazon'daki ise sıfır kutu taksite rağmen aynı fiyatta kalıyor fakat işlemci ve ekran kartı düşük. Bütçe maksimum 10000 TL. Sizce hangisi alınmalı?

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
Yalnız oyunlarda 5600H daha iyi sonuç verir. Yeni nesil mimari ile geldiği için tekli çekirdekte ortalama yüzde 10-15 arası daha iyi işler çıkarıyor 5600H. 4800H render alacaksan daha avantajlı sadece. Alpha'nın avantajlı olduğu kısım ekran kartı ve kasası. O kasa epey kaliteli ancak yenilenen ürün olduğu için bilemedim. Nasıl ürünleri yeniledikleri önemli. Arayıp bilgi alabilirsin. Alınan ve hemen geri iade edilen ürünlerse alınabilir sonuçta 2 yıl garantisi var.

brkyuzxn52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yalnız oyunlarda 5600H daha iyi sonuç verir. Yeni nesil mimari ile geldiği için tekli çekirdekte ortalama yüzde 10-15 arası daha iyi işler çıkarıyor 5600H. 4800H render alacaksan daha avantajlı sadece. Alpha'nın avantajlı olduğu kısım ekran kartı ve kasası. O kasa epey kaliteli ancak yenilenen ürün olduğu için bilemedim. Nasıl ürünleri yeniledikleri önemli. Arayıp bilgi alabilirsin. Alınan ve hemen geri iade edilen ürünlerse alınabilir sonuçta 2 yıl garantisi var.
Hocam sadece ekran panel değişmiş.Sizce hangisi alınmalı ?

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
ATEŞ AVM ben daha önce hiç duymadım dikkatli olun

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,614
ATEŞ AVM ben daha önce hiç duymadım dikkatli olun
Kendileri sattığı gibi N11, GG gibi yerlerde de sattıkları oluyor daha önce duyduğum ve forumlarda insanların alışveriş yaptığını gördüğüm bir site o yüzden çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.