Sanırım bu anakartta ekran kartı yok demek istedin.Anakartta ekran kartı olmaz. Ama bu anakartı APU ile kullanırsanız APU'nun grafik birimine RAM'den ekran kartı belleği ayrılabilir. Sanırım onu demek istemiş.
Anakartın tek başına grafik birimi olmaz evet.Sanırım bu anakartta ekran kartı yok demek istedin.![]()
Sidik yarışına döndürmek istemiyorum ancak bir çok anakartın içinde entegre grafik birimi vardır ki zaten daha sonra bu anakarta entegre grafik birimini yeni nesil ile birlikte işlemci içine koydular.Anakartın tek başına grafik birimi olmaz evet.
O zaman ekran kartı yerine yüksek RAM ve Ghz seçeceksiniz.Ya zaten oyun felan oynamiyorum sadece birkac cari program var dogru durust calissin yeter bana
3.9 ghz ve 8 gb ram sogutuculu olarak aldimO zaman ekran kartı yerine yüksek RAM ve Ghz seçeceksiniz.
Güzel bir tercih yapmışsınız,şimdiden hayırlı uğurlu olsun.3.9 ghz ve 8 gb ram sogutuculu olarak aldim
PrtScTopladigi sistem soyle resmini atayim
Birde apu nedir hocam?
![]()
Sistemi bana bilgisayar aldigim yer toplayip boyle resimlemis ve gondermis kendi saheserim degil yaniPrtSc
SysRq Diye Bir Tuş Var Bu Tuştan Daha Kolay Ekranını Kaydedip CTRL+V İle Yapıştırırsan Daha Güzel Olabilir![]()