Msi alacağım yorumlar tavsiyeler

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.

Şimdi 1 ay önce 1400-1500 lira civarı laptop için bütçem vardı. Lenovo z500 almayı düşünüyordum. i7'li modelini. Zaten daha önceki konularıma bakarsanız. Z500'ü sormuştum sizlere. Bizim amca oğluna i5'li modelini aldık. İlk çıktığı zamanda 1350 liraya nova bilgisayardan gayette memnun. Ama birazda ikimizde aynı bilgisayar olmasın diye sıcak bakmıyordum. Geçen hafta işte 1-2 ay daha kalacağımı öğrendim. Bu yüzden bütçemi 1800-1900 civarına çektim. Daha yukarıya bir kuruş çıkamam o derece :). Kışı ders çalışarak, pc başında evde geçireceğim. Bütün birikimi laptopa verirsem batarım.
Bende iki tane masaüstü var ikiside pert sayılır. O yüzden masaüstüne yeniden bulaşmak istemiyorum. Çok lazım olursa evdekiler işimi görür laptop olmadığı zamanda şimdiki gibi :). İyi kötü battfield 3'ü açmasada, fifa13 ve cod black ops 2 yi düşük ayarda kasmadan oynatıyor biri. Diğerini sormayın cenaze facebook'ta crimal case'i açsan donar siteleri kapatır. 2 video açsan çöker :D Uzun oldu gibi çoğu okumayacak ama neyse konuya gelelim.
Sitelere baktım msi ge60 modelleri hoşuma gitti. i5'li modelini almak istiyorum. Şuanda piyasada 2050-2200 arası değişiyor. 2050 olanlar freedos. 2200 olanlar win8.

Şimdi sorularıma gelirsek.
Msi ge60'dan başka ekran kartı bu kadar iyi olan ?
İndirimde iken piyasası 1800-1900'e düşen ? Laptop varmı ?
Ya da ge60'ı mı almalıyım ? Kullanan varmı ?
Ekran kartı beni ne kadar götürür ?
Fifa 14, bf4, gta 5 gibi oyunları açar mı ?
Ömrü tam olarak ne kadar olur 3-4 sene gider mi ?

Son olarak önümüzdeki bir iki ay içinde almayı planlıyorum. Yeni gelicek bekle dediğiniz benim bütçeme uyan laptop varmı ? Yoksa msi o zamana kadar 1700'lere iner mi ?

Okuyan ve yorum yazanlara şimdiden teşekkürler.. :)

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ge60 on numara bir sistemdir. Şiddetle tavsiye ederim.

FIFA 14 ü ve BF4 ü rahatlıkla açar. GTA 5 i de en yüksek ayarlar olmamak şartıyla açar

Ekran kartı da gayet iyi bir ekran kartı

Ben 3 sene ömür biçiyorum

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ge60 on numara bir sistemdir. Şiddetle tavsiye ederim.

FIFA 14 ü ve BF4 ü rahatlıkla açar. GTA 5 i de en yüksek ayarlar olmamak şartıyla açar

Ekran kartı da gayet iyi bir ekran kartı

Ben 3 sene ömür biçiyorum

3 sene bana yeterlidir :). Bu söylediklerinden sonra gaza geldim kaçırmam bunu artık :D

Aynen :devil2:
2050 lira hala fazla benim için max 1900'e almam lazım. Hdd'de almayı düşünüyorum. 12 taksiti uygun bir siteden alırım büyük ihtimal vatanda 1900 lere gelirse kaçırmam :). Çok mecbur kalırsak internetten alırız.

Önemli değil. Win7 veya 8 yükleriz yalnız sıkıntı oluyormuş galiba yüklemelerde tam emin değilim.