7 Mayıs 2018 #1 FurkanT. Profesör Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 1,530 Reaksiyon puanı 340 Puanları 263 Konum Antalya Msi afterburner ile donanım durumuna ve fpse oyun içi bakıyorum ama Pubg ve H1Z1'de açılmıyor , bazı oyunlarda açılıyor. Ne sebep oluyor olabilir?
Msi afterburner ile donanım durumuna ve fpse oyun içi bakıyorum ama Pubg ve H1Z1'de açılmıyor , bazı oyunlarda açılıyor. Ne sebep oluyor olabilir?
7 Mayıs 2018 #2 Astrea Virgo Guru Emektar Müdavim Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 23,429 Reaksiyon puanı 15,464 Puanları 8,958 MoNGoL dedi ki: Msi afterburner ile donanım durumuna ve fpse oyun içi bakıyorum ama Pubg ve H1Z1'de açılmıyor , bazı oyunlarda açılıyor. Ne sebep oluyor olabilir? Genişletmek için tıkla ... RivaTurnerStatisticsServer'dan Sol siyah bölüme o oyunları eklemeyi denedin mi?
MoNGoL dedi ki: Msi afterburner ile donanım durumuna ve fpse oyun içi bakıyorum ama Pubg ve H1Z1'de açılmıyor , bazı oyunlarda açılıyor. Ne sebep oluyor olabilir? Genişletmek için tıkla ... RivaTurnerStatisticsServer'dan Sol siyah bölüme o oyunları eklemeyi denedin mi?
8 Mayıs 2018 Konuyu başlatan #3 FurkanT. Profesör Katılım 5 Ağustos 2017 Mesajlar 1,530 Reaksiyon puanı 340 Puanları 263 Konum Antalya Eklemeye çalıştım ama oyun kısayolu "internet kısayolu" adıyla geçiyor .exe formatında değil ekleyemiyorum. Oyunun dosya konumuna da erişemiyorum.
Eklemeye çalıştım ama oyun kısayolu "internet kısayolu" adıyla geçiyor .exe formatında değil ekleyemiyorum. Oyunun dosya konumuna da erişemiyorum.