Latiroz Kaipa
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 636
Arkadaşlar 2. Elde MSİ A320M PRO VH PLUS anakarta 260 TL vericem. Sizce iyimi? anakartı R5 1600 AF ile kullanıcam.
O işlemciye A320 yakışmaz. 500 TL ye çıkartın bütçeyi ve MSI B450M A PRO MAX alın.Arkadaşlar 2. Elde MSİ A320M PRO VH PLUS anakarta 260 TL vericem. Sizce iyimi? anakartı R5 1600 AF ile kullanıcam.
Arkadaşlar 2. Elde MSİ A320M PRO VH PLUS anakarta 260 TL vericem. Sizce iyimi? anakartı R5 1600 AF ile kullanıcam.
Görür tabiki. Gösterişe gerek yok o anakart işinizi görür.Ben overclock felan yapmayacağım A320M hiç mi işimi görmez?
Ben sadece işlemciyi felan takıcam yok ocymiş crossfire mış işim olmıyıcak r5 1600 af tam performans verir mi?Görür ama hakaret olur gerçekten. CrossFire yapamazsınız sonradan yapmak isterseniz. SLI + Crossfire'ı ise X serilerinde yapabilirsiniz.
Bu konunun onla alakası yok o dandik bir anakart VRM i özellikleri vs. küfür oluyor.Ben sadece işlemciyi felan takıcam yok ocymiş crossfire mış işim olmıyıcak r5 1600 af tam performans verir mi?
Sonucta B450 ile aynı performansı verir değil mi?Bu konunun onla alakası yok o dandik bir anakart VRM i özellikleri vs. küfür oluyor.
Technopat ın anakartın performansa etkisi adlı videosunu izlerseniz sorunuzun cevabını alırsınız.Sonucta B450 ile aynı performansı verir değil mi?
ben aldım amaO anakartı almanız çok saçma olur, o anakartın uzerindeki besleme bileşenleri performansı frenler.
Hayırlı olsun, işlemci ve diğer parçaların arasındaki iletişimden kaynaklanan bir yavaşlık olabilir çok ağır işlere kalkisirsaniz fakat işinizi görecektir.ben aldım ama