vvazarvv
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar sizce başlıkta yazdığım anakart iyi mi fiyatı da gayet uygun 200 TL. civarında o yüzden sizin de fikrinizi almak istiyorum... :laugh::biggrin:
peki farkı nedir abiAsus m5a97 r2.0 alabilirsiniz hocam fiyatlarda yakin guzel karttir
zaten dediğiniz gibi onu alacaktım fakat biraz araştırdım sorun yaşayan çokmuş g43 modelini önerdiler o yüzden vazgeçtimMsi 970a g46 modelini al aralırında 3-4 lira fark var vatanda gayet stabil ve güvenilir bi ürün.
Pm attim bakarsaniz yarari olacaktirzaten dediğiniz gibi onu alacaktım fakat biraz araştırdım sorun yaşayan çokmuş g43 modelini önerdiler o yüzden vazgeçtim
çok saolun daha yeni üye oldum ve anında cevap verdiniz çok teşekkür ederim o zaman biraz daha biriktirim :thumbup1:Pm attim bakarsaniz yarari olacaktir
emin değilim çünkü dediğim gibi sorun yaşayanlar olmuş o yüzden g43 veya m5a97 r2.0 alacağım yorumun için teşekkür ederim...G46 modelini alırsan daha iyi olur. Ön üzerinde kasa ön panel için USB 3.0 bağlantısı var:
http://www.vatanbilgisayar.com/970a...-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html?srt=UP
faz sayısı yüksek 970a ud3p alınArkadaşlar sizce başlıkta yazdığım anakart iyi mi fiyatı da gayet uygun 200 TL. civarında o yüzden sizin de fikrinizi almak istiyorum... :laugh::biggrin:
faz sayısı ? nedir abi ?:huh:faz sayısı yüksek 970a ud3p alın