Msi 2080 Ti X Trio için Kasa önerisi

emirhan1270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 2080 ti X Trio ekran kartım aşırı ısınıyor (80 Derecelere varıyor) şuan kullandığım kasada önündeki 3 fanın arkasında radyatör ve 2 adet fanları var o yüzden kasa hava alamıyor ve acilen soğutması iyi olan bir kasa almam lazım.

Aklımdaki Kasalar

Xigmatek Zest (Görünüşü gerçekten çok iyi ve full tower geniş olduğu için hava alması iyi olur diye düşündüm bu kasayı kullanıp öneren veya sevmeyen varmı gerçekten hoşuma gitti)

Cooler Master H500 (Soğutma konusunda Ön tarafını Mesh yapabilme özelligi iyi gibi geldi)

Siz olsanız hangisini alırsınız veya başka önerebileceğiniz kasa varmı?

RGB'li görünüşü güzel ve hava akışı iyi kasa önerirseniz sevinirim
Bütçe: 1.000 TL

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Arkadaşlar 2080 ti X Trio ekran kartım aşırı ısınıyor (80 Derecelere varıyor) şuan kullandığım kasada önündeki 3 fanın arkasında radyatör ve 2 adet fanları var o yüzden kasa hava alamıyor ve acilen soğutması iyi olan bir kasa almam lazım.

Aklımdaki Kasalar

Xigmatek Zest (Görünüşü gerçekten çok iyi ve full tower geniş olduğu için hava alması iyi olur diye düşündüm bu kasayı kullanıp öneren veya sevmeyen varmı gerçekten hoşuma gitti)

Cooler Master H500 (Soğutma konusunda Ön tarafını Mesh yapabilme özelligi iyi gibi geldi)

Siz olsanız hangisini alırsınız veya başka önerebileceğiniz kasa varmı?

RGB'li görünüşü güzel ve hava akışı iyi kasa önerirseniz sevinirim
Bütçe: 1.000 TL

Ben olsam H500'e bakardım. Şuan İtopya'da indirimde.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592

emirhan1270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bütçeni az daha zorlayabilirsen Core X71 almanı tavsiye ederim. Çok fazla fan yuvasına sahip çok büyük bir kasa. Kasayı iyi fanlarla donatarak müthiş bir soğutma sistemi sağlayabilirsin.
Onun haricinde bu ürüne de bak derim.
Sade görünümlü kasaları pek sevmiyorum x71 gercekten güzel kasaya benziyor ama çok sade ve bütçemin üzerinde

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Sade görünümlü kasaları pek sevmiyorum x71 gercekten güzel kasaya benziyor ama çok sade ve bütçemin üzerinde
Kasayı RGB fan ve şeritler ile değiştirmek mümkün ama dediğim gibi bu kasada tam 10 adet fan yuvası var o yüzden soğutma konusunda piyasada en iyilerinden. Bütçe konusu size kalmış tabi. Onun haricinde soğutması iyi olan bir kasa istediğiniz için en önemli etken elinizde bir sıvı soğutucu varsa bunu tavana takabilmeniz lazım alacağınız kasada bu sayede önde direkt soğuk hava akışı yaşansın.

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Msi gungnir 100 alın radyatoru uste takarsiniz rahatca hem msi olur

emirhan1270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kasayı RGB fan ve şeritler ile değiştirmek mümkün ama dediğim gibi bu kasada tam 10 adet fan yuvası var o yüzden soğutma konusunda piyasada en iyilerinden. Bütçe konusu size kalmış tabi. Onun haricinde soğutması iyi olan bir kasa istediğiniz için en önemli etken elinizde bir sıvı soğutucu varsa bunu tavana takabilmeniz lazım alacağınız kasada bu sayede önde direkt soğuk hava akışı yaşansın.
Mantıklı bir kasa eğer indirme girer ise almak isterim

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
Aerocool P7-C1 hava sirkülasyonu açısından kullandığım en iyi kasalardan biridir.
H500M modeli de sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar.

emirhan1270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aerocool P7-C1 hava sirkülasyonu açısından kullandığım en iyi kasalardan biridir.
H500M Kasası bütçemin üzerinde ben h500 almayı düşünüyordum farklari neler ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

H500M Kasası bütçemin üzerinde ben h500 almayı düşünüyordum farklari neler ki

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Gungnir 100 alın ön tarafa 3 fanınızı takın üstede radyatör

emirhan1270

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gungnir 100 alın ön tarafa 3 fanınızı takın üstede radyatör
RGB'li degil herhalde kasa cok sade gorunuyor ben biraz daha caf cafli bir sey istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar salı günü Cooler Master H500 Kasasını alacağım ama farklı modellerinin olduğunu öğrendim. P - M sadece H500 olan modeliyle farklari neler

Cooler Master H500 kasasıda iyimidir?

Msi 2080 ti x trioda kullancam ve ekran kartimi sogutmakta yeterli olurmu?

Son düzenleme: