MS Office 365 - Üniversite Versiyonu 4 yıllık 119TL

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Selamlar,

MS Office store sayfasında son 2 gündür üniversite versiyonunu farkediyorum.
Eğer Microsoftun sayfasında kayıtlı bir üniversite öğrencisi veya bu üniversitelerden birinden mezun iseniz
muhtemelen üniversitenin size verdiği bir mail hesabı vardır. Bu mail hesabını göstererek alacağının bir onay kodu ile
Üniversiteli paketi satın alabilirsiniz ilgili linki aşağıda verdim. Normalde bu içeriğin paketi yıllık 150 lira ama
eğer indirimi almaya hak kazanırsanız 2 bilgisayarda 4 yıl boyunca kullanım yalnızca 119 TL.
Lisanslı kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat.
Linsansız kullanmak isteyecekler "neden para vereyim" gibi hebele hübele değerinde cevaplar yazmasın.

http://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/pdp/productID.263872900

İçerik :
Bu paket şunları içerir:
icon_word_o15_24.png

icon_excel_o15_24.png

icon_powerpoint_o15_24.png

icon_oneNote_o15_25.png

icon_outlook_o15_24.png

icon_publisher_o15_25.png

icon_access_o15_25.png

O15_icon_skyDrive.png
+20GB çevrimiçi depolama[SUP]**[/SUP]

O15_icon_skype.png
Her ay 60 dakikalık skype araması[SUP]***

[h=4]En iyi özellikler[/h]

• 4 yıllık abonelik sadece yüksek öğrenim öğrencileri, akademisyenler ve akademik personeli içindir[SUP]3[/SUP]
  • 2 PC'de veya Mac'de ve belirli mobil aygıtlarda Office[SUP]4[/SUP]
  • Office uygulamalarının en son sürümlerini alın ve Bulut Hizmetlere erişin
[/SUP]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geç bunları hacı, süre sınırlı kullanım için bu para verilmez

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Microsoftun lisanssız kullanım olayını toptan çözmesi için internet erişim hızları ve donanımın yeterince gelişmesi gerekiyordu. Artık bu altyapı oluştuğuna göre yazılımların desktop versiyonlarının kaldırılması adamların 2 dudağı arasında. Yazılımlar yalnızca bulutta olacak ve lisansın varsa bağlanacaksın yoksa bağlanamazsın. Çakma yazılımın geleceği yok ! Tabi openoffice gibi yazılımlar da alternatif olarak düşünülebilir.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Almayı düşünen olursa ortak alabiliriz

edit: metu mailimle doğrulamayı geçemedim :mad:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Microsoftun lisanssız kullanım olayını toptan çözmesi için internet erişim hızları ve donanımın yeterince gelişmesi gerekiyordu. Artık bu altyapı oluştuğuna göre yazılımların desktop versiyonlarının kaldırılması adamların 2 dudağı arasında. Yazılımlar yalnızca bulutta olacak ve lisansın varsa bağlanacaksın yoksa bağlanamazsın. Çakma yazılımın geleceği yok ! Tabi openoffice gibi yazılımlar da alternatif olarak düşünülebilir.

o nasıl olacak? buluttan mı çalışacak program? illa net mi olacak yani? bana garip geldi.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
o nasıl olacak? buluttan mı çalışacak program? illa net mi olacak yani? bana garip geldi.

Bir kaç yıl sonra dağ başında bile net olacak. Bulut sistem aynı vps gibi olacak işte. Sen bilgisayarında veri saklamayacaksın. Herşey internette.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
" Windows 7 veya 8 işletim sistemi ve İnternet bağlantısı gerekir. " internet bağlantınız da sorun olduğunda, acil işiniz olduğunda nasıl halledeceksiniz?
Hem bu güne kadar tamamen lisanslı office mi kullandınız??

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1

başta ilginç gibi geliyor ama halihazırda şuan ms office in bazı seçenekleri bu şekilde çalışıyor zaten. tabii ancak heryerde bu standardın tutturulmasıyla bu sisteme toptan geçilebilir. Önümüzdeki 2-3 sene içerisinde olabilir diye tahmin ediyorum.

Aşağıdaki linkte masaüstü yazılım içermeyen sadece web apps üzerinden çalışan office için fiyatlar mevcut.
Tabloda ofis uygulamaları, "ucuz olan paketlerde" görünmüyor çünkü masaüstü versiyonlarını içermiyor.

http://office.microsoft.com/tr-tr/business/FX102918419.aspx

Microsoft özellikle şirketler için bu planı oturtmaya çalışıyor böylece sınırsız paylaşım olanağı, takım çalışması ve kendileri için en önemlisi olan lisanslama sıkıntısını aşacaklar.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
almayı düşünen var mı, 60 liradan ortak arıyorum ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Masaüstüne zoraki destek verecek yoksa openoffice yada libreoffice yazılımları şaha kalkar zaten google'ında ofis çalışmaları var bulutta ve ücretsiz.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
lisanslı almak isteyen alır , maddi durumu iyi olmayanlar tabiki kullansınlar , ama bende yasal yollardan yanayım ,

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
dün satın aldım, office 2013 + her ay 60 dklık skype görüşmesi (türkiye dahil) + 20 gb skydrive 60 liraya geldi.. bence çok iyi :)

ayrıca office 365 her zaman microsoft office'in son sürümünü içeriyormuş. yani 2017'ye kadar çıkacak tüm office sürümlerini kullanabilirmişiz.

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dün satın aldım, office 2013 + her ay 60 dklık skype görüşmesi (türkiye dahil) + 20 gb skydrive 60 liraya geldi.. bence çok iyi :)

ayrıca office 365 her zaman microsoft office'in son sürümünü içeriyormuş. yani 2017'ye kadar çıkacak tüm office sürümlerini kullanabilirmişiz.

Evet sürekli güncel kalmanı da sağlıyor yeni sürümleri sunarak. Ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum mutlu mesudum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben anlamıyorum şimdi bu 1 yıllık olayı yeni mi çıktı..yani 1 yıl sonunnda ne oalcak ofis 365 alanlar 165 tl tekrar mı verecek..ve yukardaki tartışma çok sorunlu olur çünkü özel şirketler tum bilgilerini hesaplarını kalkıp online bir emrkezde işlerini görmeye yeltenmez..adam istese senin hesaplarını yazışmalarını takip eder o zaman..bence buna şirketler yanaşmaz..ya da düşünsenize dan brown yeni kitabını buluttan yazıyor birielride buluttan dan brown amacnaın kitabı piyasaya çıkmadna korsanını basıyor..

M-A-R-S

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben anlamıyorum şimdi bu 1 yıllık olayı yeni mi çıktı..yani 1 yıl sonunnda ne oalcak ofis 365 alanlar 165 tl tekrar mı verecek..ve yukardaki tartışma çok sorunlu olur çünkü özel şirketler tum bilgilerini hesaplarını kalkıp online bir emrkezde işlerini görmeye yeltenmez..adam istese senin hesaplarını yazışmalarını takip eder o zaman..bence buna şirketler yanaşmaz..ya da düşünsenize dan brown yeni kitabını buluttan yazıyor birielride buluttan dan brown amacnaın kitabı piyasaya çıkmadna korsanını basıyor..

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gayet makul aslında. Bilgisayarı yenilersem alacağım bunu

narnia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cloud üzerinden yemez. Söyledindiği gibi OpenOffice, Libre vs alır yürür. Güvenlik sorunları da aşikar zaten.

kuaterner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de almayı düşünüyorum. Doğrulamayı geçebilecek mail adresi olan üniversite öğrencisi arkadaş varsa birlikte alabiliriz. Herhangi bir ücret istemiyorum. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj veya hakanertan55@gmail.com adresine mail atabilirler...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Danaya ortak girer gibi anasini :D 4 kisi olunda bare kisi basi 30 tl olsun hocam :D , isin sakasi bi yana o kadar pahali degilmis , 120 tl..

İki bilgisayarda geçerli olduğu ve benim ikinci bilgisayarım olmadığı için ortak aldım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cahilliğimi mazur görün, almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımı değiştirirsem ne olacak?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
cahilliğimi mazur görün, almayı düşünüyorum fakat bilgisayarımı değiştirirsem ne olacak?

microsoft hesabına giriş yapıp eski bilgisayarının erişim yetkisini kaldırdıktan sonra yeni bilgisayarına sorunsuz bir şekilde kurabilirsin

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Office 365 Home Edition var. Ben kendi bilgisayarlarımda ve eşimin tabletinde kullanıyorum. Ayda 15 TL ücret ödüyorum. 5 bilgisayara kadar kullanabiliyorum.

Tavsiye ederim.