MS Office 2013

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk çıktıgı günden beri win 8 kullanıyordum ve beklenenoldu.http://forum.donanimhaber.com/m_70045918/mpage_1/f_/key_//tm.htm# office 2013 ün pro plus sürümü piyasaya sürüldü. bugün kurup denedim çok hızlı ve geliştirilmiş. skydrive ve skype ile http://forum.donanimhaber.com/m_70045918/mpage_1/f_/key_//tm.htm#tümleşik. word power point publisher gibi programları açtgınızda ilk önce hazır şablonlar geliyor gayet hoş ama sürekli maille giriş istemesi bence kötü. muhtemelen crack e karşı yapılmış bir durum diye düşünüyorum.

artılarının yanında eksilerinide söyleyelim. xp ve vista üzerinde çalışmıyor ve türkçe dil destegi henüz yok. xp de çalışmaması windowsun yeni işletim sistemi http://forum.donanimhaber.com/m_70045918/mpage_1/f_/key_//tm.htm#olan 8 i daha çok satmak istemesidir. peki deger mi derseniz kesinlikle deger win 8 beklenenin üstünde bir performasla karşımızda bence.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Güzel olabilir belki ama normal ev kullanıcısı için fazla gereksiz. Kırk yılda bir word dosyası açıyorsanız ve bunuda word belgesi okumak için yapıyorsanız bilgisayarda gereksiz yer işgali.

2003 kurun eklenti ile 2010 sürüne kadar destek sağlayın işinizi fazlası ile görür.

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gereksiz yer derken ne kadar sanki. 93 mb yer kaplıyor. yeniliklere açık olmak lazım. ev kullanıcısı için 2003 e bile gerek yok. open office yeter. ben bunu çok kullananlar için yazdım. öğretmen, araltırma görevlisi vb. kişiler için can damarı resmen. aksama kadar word power point ugrasıp duruyoruz.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Eleştirinizi yersiz buluyorum, sonuç olarak windows xpye destek vermeyi kesti. Bu demek oluyor ki xp ile 95 arasında fark yok artık. O halde ne diye ona program çıkarsın ki? Bence yapılan doğru. Çok elzem bir +sını ben görmedim yeni officein. Crack çıktığı an zaten e-mail ile aktivasyon kalkacaktır. Hızlı olmasının asıl nedenini win8 ile çalışması olarak düşünüyorum. Win7 ye ben de kurmadım orda da hızlı mı?

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence xp kötü demedim ama xp artık geri kaldı. güvenlik açıgı çok fazla sadece windows degil bir çok yazılım firması artık xp uyumlu program üretmiyor. e mail ile aktivasyn yapılıyor da demedim sadece oturum acmanızı istiyor. bunun iki sebebi olabilir ya crack e karşı yapılmış yahut verilerinizi sekronize özelliğini kullanmak için. çünkü office 2013 skydrive ile tümleşik. ben hem 7 hem de 8 de denedim. ikisinde de hızlı. kısaca herkesi yeniliğe davet ediyorum teknoloji varsa kullanmak gerek.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
gereksiz yer derken ne kadar sanki. 93 mb yer kaplıyor. yeniliklere açık olmak lazım. ev kullanıcısı için 2003 e bile gerek yok. open office yeter. ben bunu çok kullananlar için yazdım. öğretmen, araltırma görevlisi vb. kişiler için can damarı resmen. aksama kadar word power point ugrasıp duruyoruz.

şimdi hocam office 2013 93 mb yer mi kaplıyor bundan emin misin?

Çünkü şu linkten bakarsan en küçük office paketi 667 mb. Kurulumda bu daha da genişleyecektir. Neyse olay buda değil zaten.

Gelelim openoffice mevzusuna evet son kullanıcı için open office de gayet yeterli bir office paketidir. Fakat benim office 2003 dememin sebebi çoğu windows kullanıcısı Microsoft office ten başka office yazılımını bile bilmiyor. Kaldıki bilipte kullananların sayısı bile çok az. Sen benim anlatmak istediğimi anlamamışsın anlaşılan.

Haa olayı illa dosya boyutuna indirgiyeceksen google a "office 2003 katılımsız" yazarak arama yaparsan office 2003 ün sadece 76 mb ta indirilmiş ve lisans sorunu olmayan :) kullanıcılar tarafından hazırlanmış bir paketi mevcut. Bu paket tamda ilk mesajda belirttiğim tarzdaki kişilere fazlası ile yeter.

Yeniliklere açık olmakla önümüze konulan her lokmayı sorgusuz sualsiz yutmak arasında fark var. Bunu da bir zahmet aklımızda tutalım.

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi hocam office 2013 93 mb yer mi kaplıyor bundan emin misin?

Çünkü şu linkten bakarsan en küçük office paketi 667 mb. Kurulumda bu daha da genişleyecektir. Neyse olay buda değil zaten.

Gelelim openoffice mevzusuna evet son kullanıcı için open office de gayet yeterli bir office paketidir. Fakat benim office 2003 dememin sebebi çoğu windows kullanıcısı Microsoft office ten başka office yazılımını bile bilmiyor. Kaldıki bilipte kullananların sayısı bile çok az. Sen benim anlatmak istediğimi anlamamışsın anlaşılan.

Haa olayı illa dosya boyutuna indirgiyeceksen google a "office 2003 katılımsız" yazarak arama yaparsan office 2003 ün sadece 76 mb ta indirilmiş ve lisans sorunu olmayan :) kullanıcılar tarafından hazırlanmış bir paketi mevcut. Bu paket tamda ilk mesajda belirttiğim tarzdaki kişilere fazlası ile yeter.

Yeniliklere açık olmakla önümüze konulan her lokmayı sorgusuz sualsiz yutmak arasında fark var. Bunu da bir zahmet aklımızda tutalım.

setup olarak x64 için olan 812 mb, x32 708 mb ancak kurulum yapıldıgında sadece 93 mb yer kaplıyor. lisans sorununa gelince office 2013 ün lisans sorunu oldugunu kim söyledi ki. sagolsun bu işlerden anlayanlar bizim için halletmişler. :) yeniliklere açık olmaya davet ediyorum sizi. [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://a1301.hizliresim.com/15/9/ht7gq.jpg[/URL][/IMG]

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
setup olarak x64 için olan 812 mb, x32 708 mb ancak kurulum yapıldıgında sadece 93 mb yer kaplıyor. lisans sorununa gelince office 2013 ün lisans sorunu oldugunu kim söyledi ki. sagolsun bu işlerden anlayanlar bizim için halletmişler. :) yeniliklere açık olmaya davet ediyorum sizi. [URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://a1301.hizliresim.com/15/9/ht7gq.jpg[/URL][/IMG]

Ohoo hocam sen bir programın dosyalarını sadece "program files" klasöründekilerden ibaret sanıyorsan çok işimiz var senle.

Ayrıca ben office 2003 fanboyluğu yapmıyorum. Kaldı ki kendim 2010 kullanan biriyim. Anlatmak istediğim son kullanıcı olan (ev kullanıcısı) ve böyle özellikmiş, teraneymiş vb dertleri olmayan, çoğunluğu oluşturan kişiler için çokta mühim olmadığı idi 2013 ün.

Neyse bu konu daha çok uzar gider. Derdimi yeterince anlattığımı düşünüyorum.

yesil26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Program Dosyaları (x86) değilde bir de diğerine bakın 64 bit office kurmuş olmayasınız.

reyes123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
office 2013 yükledim ama sürekli hdd ses geliyor konu hakkında bilginiz var mı

reyes123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
office 2010 yüklediğimde hdd sesi gelmiyor

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merak etme tabiki onuda düşünüp baktım appdata local, roamming de falan dosyalarıda var ama boyutu çok küçük iki üç tane dll dosyası.

Program Dosyaları (x86) değilde bir de diğerine bakın 64 bit office kurmuş olmayasınız.

yok 32 kurdum ben. :)

office 2010 yüklediğimde hdd sesi gelmiyor

ben 2003 le basladım yeni versiyon çıktıgında hemen indirip kurdum tüm sürümleri kullandım kısaca. dogal olarak şu anda 2013 kullanıyorum. hem win hem win 8 de denedim. arkadaşlarada verdim ama böle bir sorun olmadı bende. fakat forumda yazan olmuştu bunu. office 2013 yükledim harddiskten ses gelmeye basladı diye.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben office 2013 türkçesi çıkınca indirir bakarım beğenenirsem kullanırım ama beğenmezsem geri kafalı mı oluyoruz yani ? yeniliklere açık olun diyorsunuz ozaman office 2010 ile office 2013 arasındaki farkları sayabilirsiniz benim takip ettiğim kadarıyla fazla bir yenilik yok olmazsa olmaz bir yenilik yok sadece adını değiştirip piyasaya sürüyorlar beğenmeyincede gerikafalı oluyoruz :yes:

CepCin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Win8 çok hızlı tam bana göre valla :)

mehmetertürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kimseye geri kafalı demedim lafı dogru yerden anlayın. ben buraya kişisel görüşlerimi yazdım. ne kullanırsan kulllan banane. bide ofisi hangi amaçla kullandıgına baglı. benim için tasarım önemli power pointteki yeni geçişler bile yuklemem için yeterli sebep.

Win8 çok hızlı tam bana göre valla :)

evet gerçekten win 8 hızlı. bide ssd diye yeni diskler çıkmış. eger hız istiyorsan bu konuyu araştır biraz. saniyede 900 -1000 mb / s yazma hızı var.

office 2013 yükledim ama sürekli hdd ses geliyor konu hakkında bilginiz var mı

ofis ile alakası varmı bilmiyorum. ben kendim iki sistemime de kurdum öyle bişey görmedim ama forumda birileri daha bunu söylemişti.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
konuyla ilgilenen var mı hala? bişey sorucam. ben netten 2013 professional vl sürümü yükledim. kms ile uğraşmak istemedim. sonuçta pc nin bios'uyla oynuyor. sadede gelelim. ben sorunsuz kullanıyorum da crack fln yapmadım. lisans yapın veya deneme süresi uyarısı fln da gelmiyor. microsoft bana bunu bedava mı verdi şimdi. hiç bi uyarı çıkmıyor da.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
MS Office 2013 bende de kurulu bende beğendim Windows 8'e uyarlanmış..

bilisimhaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 ve uygulamaları ile %100 entegre çalışıyor gerçekten harika olmuş.

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yukarıdaki mesajları okudum da ben Microsoftun yerinde olsam XP ve office 2003 e desteği çoktaaan keserdim. Bilişim çağında donanımların ömrü neyse yazılımın da ömrü paraleldir. 10 - 13 yıllık yazılımı kullanmanın tek nedeni parasızlık olabilir bence! o yüzden xp win8 den güzel xp en güzeli gibi cümleler için üzülüyorum...

Ben aşağı yukarı 8 aydır preview kullanıyorum ve bence arayüzde yapılan küçük değişiklikler, internet üzerinde paylaşım ve birlikte çalışma için yapılan devrim niteliğindeki eklemelerle mükemmele yaklaşmış. bu nedenle adam zaten prosunu 500 TL ye yakın bir fiyata satıyor.

Adil Seyman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben de MS bana gönderdiği im'den kurdum. PC'de herhangi bir sorun oluşmadı. Güzel çalışıyor mennunum. Yüklemek isteyenlere tavsıye ederim.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bilgisayarım windows7 idi orjinal denemek için windows 8 kurdum çok hızlı çalışıyordu office 2013 kurdum oda gayet hızlı idi ama orjinal olmadığı için windows 7 ye geri döndüm cidden windows 8 in hızını özledim.

Vedat34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WebNick arkadasim size katiliyorum benim gibi ev kullanicisi icin office 2003 yeterli oluyor.

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemi güncel ve ayrıntılı kullananlar için office yeni sürümleri iyidir. Fakat benim gibi işi sadece word, excel, power point olanlar için yani aslında ortalama ev kullanıcıları için office yeni sürümleri çok yer kaplıyor. Kurması 20 dakikayı, gereksiz bileşenleri kaldırması iki saati bulan bir program bana çok itici geliyor. Sözde kurulum sırasında nezaket gösterip isteğiniz uygulamaları seçme hakkıda tanıyorlar!! Pöööhhh. Web Nick arkadaşımızın yorumlarını doğru buluyorum.