blazedanger35
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhabalar , vize sınavı için video market projesi yapmak zorundayım.
Şuan da vb.net te form a bir datagrid attım.
Filmleri burada listeletiyorum.
Datagrid üzerinde bir textbox ta arama yapılacak , film türü , oyuncu , yönetmen vs.
Her filme tek bir oyuncu atadığımda sorun çıkmıyor fakat , bir filme 3-4 oyuncu atayınca o filmi tekrarlıyor.
Örnekte , Berlin Kaplanı filmine Ata Demirer'e ek olarak , Necati Bilgiç ve Nihal Yalçın ı eklediğimde resimdeki gibi listeliyor.
SQL SORGUSU =
Bunu nasıl engelleyebilirim ?
1-
2-
3- SIKINTI YAŞADIĞIM ALAN BURASI :
Şuan da vb.net te form a bir datagrid attım.
Filmleri burada listeletiyorum.
Datagrid üzerinde bir textbox ta arama yapılacak , film türü , oyuncu , yönetmen vs.
Her filme tek bir oyuncu atadığımda sorun çıkmıyor fakat , bir filme 3-4 oyuncu atayınca o filmi tekrarlıyor.
Örnekte , Berlin Kaplanı filmine Ata Demirer'e ek olarak , Necati Bilgiç ve Nihal Yalçın ı eklediğimde resimdeki gibi listeliyor.
SQL SORGUSU =
Kod:
SELECT Film.FilmAdi, Oyuncu.AdSoyad, Tur.Ad, MedyaTuru.MedyaFROM Tur INNER JOIN ((MedyaTuru INNER JOIN (Dil INNER JOIN (Oyuncu INNER JOIN ((Film INNER JOIN Video ON Film.ID = Video.FilmNo) INNER JOIN FilmOyuncu ON Film.ID = FilmOyuncu.Film) ON Oyuncu.ID = FilmOyuncu.Oyuncu) ON Dil.ID = Film.Dili) ON MedyaTuru.ID = Video.Format) INNER JOIN FilmTuru ON Film.ID = FilmTuru.Film) ON Tur.ID = FilmTuru.Tur;
Bunu nasıl engelleyebilirim ?
1-

2-

3- SIKINTI YAŞADIĞIM ALAN BURASI :