MP3'lerinizi Küçücük(!!) Boyuta İndirmek İstermisiniz?Hemde Kalitesi Bozulmadan!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mp3 Lerinizi Mp3Çalar'a atıcaksınız.Yer mi Kalmadı?Upload Ediceksiniz.Beklemek mi istemiyorsunuz? O Zaman Burası Tam Size Göre

[shadow=red,left]Önce[/shadow]
dBpowerAMP Music Converter Programını Buraya Tıklarayarak İndirin
Sonra
Sizler için hazırladığım kurulum ve kullanım video'sunu buraya tıklayarak izleyin

Not:Video'u buraya koymadım.Çünkü ; Kargaşa oluyor(Video kaçıyor filan falan)

Kolay Gelsin... ;)
[move]Başka bir animasyonda görüşmek üzere..[/move]

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
Bravo furkan. Güzel animasyon. Sadece a.m yapacaz o kadar işte. :D Bir de dinleyebilseydik tam süper olacaktı ama artık denemeden bilinmez ;)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Tebrikler ufaklık. Bizim animasyon editörümüz olacaksın sen yakında ;)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14

Teşekkürler kardeşim çok güzel bir çalışma olmuş. ;)

robokep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eline sağlıkda kalitesi bozulmadan demişsin ben bu programı bayadır kullanıyorum ve ses kalitesinde belirgin fark oluyor

Furci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
robokep dedi ki:
eline sağlıkda kalitesi bozulmadan demişsin ben bu programı bayadır kullanıyorum ve ses kalitesinde belirgin fark oluyor

:( :( :(
Bi tek Aslee Simpson damı bozulmaz ya :D
Evet.Şarkıda hafif bi bulanıklılık oluyor..

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
O kadar olur yaa. Normal tabi.

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Çok başarılı olmuş eline sağlık. Ben de kullanıyorum bu programı.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Birazdan bu konuyla ilgili bir başlık açıcaktım.Teşekkürler furci ^^

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
512mb hafıza kartım normalde 100-120 arası şarkı alıyo bu programı 2 yıldır kullanıyorum ve mp3 leri ses kalitesinde bi düşüş olmadan küçültüyo 150 yi geçkin mp3 yüklebiliyorum herkese tavsiye ederim

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu programın 12.2 sürümü çıkmış.Deneyen varmıdır acaba daha yeni ne gibi özellikleri var ??? :L

SPECS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar furci haklı mp3 küçültme programı çok güzel ,ama furcinin bahsettiği ayarda ufak bir değişiklik yapınca daha güzel oluyor.Ben 5.20 mb lik bir şakıyı 3.47 mb ta düşrdüm ve ses kalitesinde hiç bir değişiklik olmadı sadece (AM QUALİTY) yerine (TAPE QUALİTY) 'i seçmek yetiyor.AM QUALİTY de boyut %10 lara kadar dşüyor ama ses bozuluyor ama TAPE QUALİTY de boyut %60 civarı neredeyse yarı yarıya bence buda güzel seside bozulmuyor.

SPECS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birde bana yardımcı olun ben burada yazı yazmakta zorluk çekiyrum nedenini bilen varasa bana yazın harfleri hızlı yazınca eksik oluyor yavaş da işkence oluyor sebebi nedir? klevyeyi excel dedenedim çok hızlı yzabiliyorum ama burada olmuyor hızı yazıca harf atlıyorum

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SPECS dedi ki:
birde bana yardımcı olun ben burada yazı yazmakta zorluk çekiyrum nedenini bilen varasa bana yazın harfleri hızlı yazınca eksik oluyor yavaş da işkence oluyor sebebi nedir? klevyeyi excel dedenedim çok hızlı yzabiliyorum ama burada olmuyor hızı yazıca harf atlıyorum
O senden kaynaklanan bişey.Bende hızlı yazıyorum ama doğru yazıyorum.Biraz 10 parmak programı kullan..

han838

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Sanki radyo dinliyormuşum gibi seste bulanıklık söz konusu oluyo başka çözüm yolu varmı yani ses bozulmadan aktarımın...