Mp3 out mxp4 in!!!

MxP4 acaba mp3'ün yerini alır mı?

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Paris merkezli Musinaut, müzik dosyalarına yeni özellikler ekleyen yeni bir format geliştirdi. MXP4 isimli dosyalarda şarkının yanında şarkı sözleri, konser haberleri ve resimler gibi eklentiler bulunuyor.

Yaratıcılarına göre MXP4 sanatçının kaydettiği müziği interaktif ve birden fazla duyuya hitap eden bir deneyim haline getiriyor.

MXP4 formatındaki şarkıları dinlemek için şirketin geliştirdiği kendi bedava oynatıcı yazılımını indirmek gerekiyor. MXP4 dosyalarında ayrıca şarkıların farklı versiyonları bulunabiliyor ve bu versiyonlar arasında aralıksız geçiş yapmak mümkün olabiliyor.

Kendi MXP4 dosyalarını yapmak isteyen yaratıcı kullanıcılar da 279.99 pound karşılığında MXP4 Creator isimli editörü satın alabiliyor.

Future Music dergisinden Daniel Griffiths, bu fikri oldukça akıllıca bulduğunu belirtiyor. Griffith, bu fikrin kullanıcılar için fazla geniş bir konsept olmasından endişe ettiğini de sözlerine ekliyor. Griffith'e göre format o kadar ilginç olmasa da fikir genel olarak oldukça heyecan verici.

Böylesi bir format dinleyicinin şarkının bazı enstrümanlarını açıp kapatabilmesine imkan verirse gerçekten de interaktif bir hale gelebilir. Format hakkında ayrıntılı bilgi almak için MxP4 tıklayabilirsiniz.
:$:$:$

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ha bu arada söyleyeyim.Daha bu format için yapılmış bir müzik yok.Programı sadece fikir olsun bakalım neye benziyor diye indirebilirsiniz.Eğer elinizi cebinize atarsanız sizde bu formatta müzik yapabilirsiniz....

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
O zaman örnek müzik yapılsın öyle cevaplayalım anketi, ne dersin?

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ben aslında örnek bir şarkı bulmak istedim ama bulamadım.Eğer bulan arkadaşlar varsa koysun bakalım nasılmış görelim.Birde bu yeni formatın yeni bir medya oynatıcı oluşturabileceğide bir gerçek....
Bu arada asistan sıfatı kazanmışım kendimi bir tuhaf hissetim açıkcası.
:'(:'(:'(:'(

sarp159

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Doğrudur gördüm.O zaman chemist konuyu kilitleyebilir veya taşıyabilir...

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Souris

Junior Editörler bölümüne açılan konular aynıda olsa önemli olan kimin ne yazdığıdır. Yani burada X konusundan 10 tane bile olsa bir başka kullanıcı 11. konuyu açabilir.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Anlaşıldı merkez tamam.

atacalipso

Doçent
Reaksiyon puanı
0
dünyayı bilmem ama türkiyede mp3 saltanatını sürdürür
kota kota kotaaaaaaaaaaaaaaa :D

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
beta kaydı yaptırırsan beleş trial versiyonu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...