Mp3 nasıl indirebilirim ?

kleptomani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorunsuz mp 3 indirebileceğim bir program aryıorum . bilen biri varsa söyleyebilirmi ?

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben ares kullanıyorum. Bugüne kadar sorun çıkarmadı. Her şarkıyı bulamıyorum orası ayrı :mrgreen:

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi sitesinden indir, gezginlerden indir fark etmez o kadar.

kleptomani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
başka önerebileceğiniz program var mı ?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
IDM ile videolu indir müziği Format Factory ile de MP3'e çevir. Bu kadar basit. :) Ares gibi saçma sapan programlarla uğraşma.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Uğraşı olmayan yöntem önermişsin bravo :thumbdown:

Ares'de indirme sırası beklemek uğraş olmuyor değil mi? Üstelik 20 - 25 kb/s, Hatta bazen virüs bile çıkabiliyor MP3'ler. En güvenlisi benim önerim hem zor olan bir şey de yok.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yav arkadaş nerde uğraştırıcı yöntemler var onu önermişsiniz youtube dan aç şarkını linkini snipmp3 e yapıştır indir.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ares'de indirme sırası beklemek uğraş olmuyor değil mi? Üstelik 20 - 25 kb/s, Hatta bazen virüs bile çıkabiliyor MP3'ler. En güvenlisi benim önerim hem zor olan bir şey de yok.

Öncelikle uğraşmak fiilinin anlamına değinmek lazım. Senin önerdiğin yöntemle her şarkı için bir bir uğraşacak linki bul sonra formatla çevir. Bak bu bir uğraştır ama ares listeye atıp şarkıların inmesini beklemek uğraşı değildir. Beklersin başka işini halledersin. Neyse konu zaten bu değil ayrıca video üzerinden şarkı indirilmesi pek iyi değil bitrateleri güzel olmayabiliyor. Ses seviyesi düşük olabiliyor.
Dipnot: Areste şu ana kadar virüse denk gelmedim.(Şans işi biraz da)

kleptomani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle uğraşmak fiilinin anlamına değinmek lazım. Senin önerdiğin yöntemle her şarkı için bir bir uğraşacak linki bul sonra formatla çevir. Bak bu bir uğraştır ama ares listeye atıp şarkıların inmesini beklemek uğraşı değildir. Beklersin başka işini halledersin. Neyse konu zaten bu değil ayrıca video üzerinden şarkı indirilmesi pek iyi değil bitrateleri güzel olmayabiliyor. Ses seviyesi düşük olabiliyor.
Dipnot: Areste şu ana kadar virüse denk gelmedim.(Şans işi biraz da)

Youtube'da videoları 720p, 1080p indirmeyeni dövüyorlar. :D 720p indir al sana kalite. Ses seviyesini (DB) Format factory'den düzenlene biliyor ayrıca.

Dephree

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtube'da videoları 720p, 1080p indirmeyeni dövüyorlar. :D 720p indir al sana kalite. Ses seviyesini (DB) Format factory'den düzenlene biliyor ayrıca.

"olabiliyor" kısmını atlamışsın mesela şimdi de. Her şarkının 720 veya 1080psi bulunmuyor sonuçta. 240p-360p den yukarı olmayan şarkılar da mevcut. Neyse arkadaş karar vermiştir zaten uzatmanın bir manası yok.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
En basiti youtube'dan indireceğin müziğin url adresini BURAYA yapıştır ve istediğin kalitede indir :)