MP3 İndirmek

kralbjk0619

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben önceden Youtube'dan klipleri indirip MP3'e falan çeviriyodum fakat baştaki sesler olsun, kalite olsun pek iyi olmuyor. MP3 indirme işini nerden yapabilirim yardımcı olur musunuz?

kralbjk0619

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Herkes ayrı bişey diyo ortak bir fikir yok mu, mesela ben Bear Share'yi indirmiştim bir aralar fakat programda istediğim müzikle ilgili çok fazla tarz vb. şeyler olduğundan pek hoşuma gitmedi :( Bazı torrent sitelerinden indirmek istediğim de bulamıyobiliyorum.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ares var ne kadar yararlı bilmiyorum sadece fikir :)

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
youtube linkini youtubemp3.com yada flv2mp3.com vb sitelere yapıştır indir

hasan8705

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle müziğe verecek paran olduğu halde korsana yöneliyorsan bu doğru değil belirteyim. Yoksa yapacak bir şey yok. Bende youtube dan beğendiğim şarkıyı "izlevideo.net" ve benzeri sitelerden mp3 olarak indiriyorum. Ben kalite olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım. Kalite sorunun indirdiğim şarkıcının şarkısını "ndmüzik" ve diğer resmi kanallardan indirmemenden kaynaklanabilir. Baştaki sesler demişsin gereksiz intro müzikleri diyorsan çok nadir oluyor ama çok rahatsız isen internette çevrim içi mp3 kesebileceğin siteler var kaliteyi düşürmez diye düşünüyorum. Baştaki ses derken ki anlatmak istediğin anlık en baştaki çıkabilen cızırtı ise buda çok nadir oluyor ama cızırtı olan şarkıları tekrar indirmeyi dene olmadı başka kanaldan olmadı başka siteden indir. Bu söylediklerimin hiç birini yapmayabilirsin. Çok daha kaliteli cd kalitesinde 320 kbps müzikler arıyorsan. Google dan indirmek istediğin albüm şarkı yada şarkıcı ile birlikte 320 kbps yaz arat ve indir.

toxicated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ayda 10 lira vererek bir tane Spotify Premium hesabı alabilirsin. Milyonlarca müzik için bence gayet adil bir rakam. Bir tek arabada dinleyemiyorsun