Mp3 boyut azaltma

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Ses kalitesini bozmadan boyutunu düşürmem gereken bir mp3 var arkadaşlar hangi program tavsiye edersiniz yada başka ne yapabilirim ?

Teşekkürler.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Eğer acil ise özelden bana yolla, düşürüp göndereyim. Ben bir program kullanıyorum bunun için. Asıl amacı format çeviri veya boyut düşürme değil. Onun için anlatımı biraz uzun sürer, hem bunun için özel programlar da olabilir, bilen arkadaşlar yardımcı olur.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Total Video Converter 'da düşürebilirsin .

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Eğer acil ise özelden bana yolla, düşürüp göndereyim. Ben bir program kullanıyorum bunun için. Asıl amacı format çeviri veya boyut düşürme değil. Onun için anlatımı biraz uzun sürer, hem bunun için özel programlar da olabilir, bilen arkadaşlar yardımcı olur.
Kullandığın programın isminide yazsaydın. Hiç olmazsa deneyimli kullanıcılarda faydalanabilirdi.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kullandığın programın isminide yazsaydın. Hiç olmazsa deneyimli kullanıcılarda faydalanabilirdi.

Program Acoustica MP3 Mixer. Dediğim gibi amacı convert veya boyut düşürme değil. Onun için isim verme gereği duymadım. Program işlenmiş ses dosyalarını convert ederken boyutunu da ayarlayabilme gibi bir özellik sunmakta.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Acil olduğu için kurşun kalem'e özelden atıyorum aslında acil değilde sırf onun için program kurmak istemiyorum :) şimdiden teşekkürler herkese.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
geç kaldım biraz ama verdiğin linkten ulaşamıyorum dosyaya sanırım üyelik istiyor.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Afiyet olsun. Sanırım bir anlatım yapmak şart oldu. Balık tutmayı öğretmek lazım :)