BrknEs
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 166
antalyanın golü de ofsayttıGalatasarayın 2.golü %100 ofsayt.
antalyanın golü de ofsayttıGalatasarayın 2.golü %100 ofsayt.
@IThelp her futbol konusunda baltalıyorsun milleti, yetmedi mi sence he?
bencillik kanınıza işlemiş nasıl bir Fenerbahçe düşmanlığıysa bu, gözünüzün önünü görmüyorsunuz, yazık vallahi.
@IThelp her futbol konusunda baltalıyorsun milleti, yetmedi mi sence he?
bencillik kanınıza işlemiş nasıl bir Fenerbahçe düşmanlığıysa bu, gözünüzün önünü görmüyorsunuz, yazık vallahi.
herkeste bir laf sokma çabası,anlayamıyorum. Böyle ortalıkta millete laf sokacağınıza adam akıllı futbolunuzu oynayın, şampiyon olun tamamda, yenilince bi laf sokma çabası,Fenerbahçe yenince bi laf sokma çabası. Bu kadar da kin beslemeyin arkadaşım.bize bunları söyleyenleri ilk önce 1.lige alalım...
herkeste bir laf sokma çabası,anlayamıyorum. Böyle ortalıkta millete laf sokacağınıza adam akıllı futbolunuzu oynayın, şampiyon olun tamamda, yenilince bi laf sokma çabası,Fenerbahçe yenince bi laf sokma çabası. Bu kadar da kin beslemeyin arkadaşım.
Tutturulmuş bir türküdür gidiyor. Neymiş Burak Yılmaz küfür etmiş. Yahu çocukluk yapmayı bırakın artık. Türkiye liginde çirkef oyuncuların hangi takımda barındığını sizde biliyorsunuz. Meireless, Bruno Alves, Emre Belezoğlu, Caner Erkin... Bunlar sadece futbolcularınız, birde başkan ve yardımcıları var hani şu koridorlarda hakemlere küfür edipte hak mahrumiyeti alan adamlarınız. Çirkef arıyorsanız Fenerbahçe takımına bakın. Sağa sola değil.
Lig'in bitimine daha cook var. Kimse dereyi görmeden pacalari sivamasin![]()
Aradaki fark 1'di 3' e çıktı desenize. Neyse sağlık olsun![]()
Nasıl ofsayt oluyor açıklarsanız sevinirim.Tamamen cahilliğimden soruyorum
Nasıl ofsayt oluyor açıklarsanız sevinirim.Tamamen cahilliğimden soruyorum
Edit:Markus açıklamış.Teşekürler.
akşam kurtardılar haftaya beşiktaştan galibiyet bekliyorumah Antalya ah ıkı dk dayanamadın![]()
tamam çelme takma sırası bizde...
Allah'ın izniyle...
derbi maçı zor ama Kartalım bilir işini ...
akşam kurtardılar haftaya beşiktaştan galibiyet bekliyorum![]()
6 o 6 söylemeye dilin varmıyor galiba
dün bana küfürü mü savunuyorsun diyenlere bak hele @IThelp küfürü nasılda savunmuşsun hiç yakıştıramadım sana
Abi Beşiktaş Bursa maçındaki gibi oynarsa Galatasaray dağıtır, Çünkü GS evinde daha bir derli toplu oynuyor, birde Drogba yerine Umut maça ilk 11 de çıkarsa Galatasaray farka bile gider, aha buraya yazdım.
Nereye gider nereye?![]()
Fark Farka gider şöyle bir 5:0 olsada tadına doymasak![]()