MP Antalyaspor 2-2 Galatasaray -Video, Maçın Özeti, Golleri | 17 Şubat 2014 Pazartesi

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] her futbol konusunda baltalıyorsun milleti, yetmedi mi sence he?
bencillik kanınıza işlemiş nasıl bir Fenerbahçe düşmanlığıysa bu, gözünüzün önünü görmüyorsunuz, yazık vallahi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bgs81AiIQAAmm6i.jpg

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
@IThelp her futbol konusunda baltalıyorsun milleti, yetmedi mi sence he?
bencillik kanınıza işlemiş nasıl bir Fenerbahçe düşmanlığıysa bu, gözünüzün önünü görmüyorsunuz, yazık vallahi.

bize bunları söyleyenleri ilk önce 1.lige alalım...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@IThelp her futbol konusunda baltalıyorsun milleti, yetmedi mi sence he?

Bencilkden söz edenlere bakın tehhh peh peh pehh kendi konularıza bakın kac tane Galatasaraylı sizin konulara giriyor yazıyor bride sizin girdiğiniz Galatasaray konulara bakın Galatasaraylılardan cok siz bu düşmanlığı besleten sizsiniz biraz kendiniz sorgulayın ondan sonra gelin başkalarına laf attın gözünüzü kapatmış birşey görmüyrosunuz ondan sonra başkalarından saygı bekliyorusunuz bana laf söylecek adam önce kendi kapısını önü temizler sonra gelir ne söylecekse söyler yani her konuya atlayacaksınız herşeyi söyleceksiniz ve bizden susmayı isteyeceksiniz cok komiksiniz sadece bu konuda başdan oku yorumları baltalayanları göreceksin.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Tutturulmuş bir türküdür gidiyor. Neymiş Burak Yılmaz küfür etmiş. Yahu çocukluk yapmayı bırakın artık. Türkiye liginde çirkef oyuncuların hangi takımda barındığını sizde biliyorsunuz. Meireless, Bruno Alves, Emre Belezoğlu, Caner Erkin... Bunlar sadece futbolcularınız, birde başkan ve yardımcıları var hani şu koridorlarda hakemlere küfür edipte hak mahrumiyeti alan adamlarınız. Çirkef arıyorsanız Fenerbahçe takımına bakın. Sağa sola değil.

bsg18

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bize bunları söyleyenleri ilk önce 1.lige alalım...
herkeste bir laf sokma çabası,anlayamıyorum. Böyle ortalıkta millete laf sokacağınıza adam akıllı futbolunuzu oynayın, şampiyon olun tamamda, yenilince bi laf sokma çabası,Fenerbahçe yenince bi laf sokma çabası. Bu kadar da kin beslemeyin arkadaşım.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Lig'in bitimine daha cook var. Kimse dereyi görmeden pacalari sivamasin :)

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
herkeste bir laf sokma çabası,anlayamıyorum. Böyle ortalıkta millete laf sokacağınıza adam akıllı futbolunuzu oynayın, şampiyon olun tamamda, yenilince bi laf sokma çabası,Fenerbahçe yenince bi laf sokma çabası. Bu kadar da kin beslemeyin arkadaşım.

gelip buraya yazmazsın yazarsan cevabını alırsın...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tutturulmuş bir türküdür gidiyor. Neymiş Burak Yılmaz küfür etmiş. Yahu çocukluk yapmayı bırakın artık. Türkiye liginde çirkef oyuncuların hangi takımda barındığını sizde biliyorsunuz. Meireless, Bruno Alves, Emre Belezoğlu, Caner Erkin... Bunlar sadece futbolcularınız, birde başkan ve yardımcıları var hani şu koridorlarda hakemlere küfür edipte hak mahrumiyeti alan adamlarınız. Çirkef arıyorsanız Fenerbahçe takımına bakın. Sağa sola değil.

önce dedilerki burak 4 hakeme küfür etti tutmadı bu sefer kıvırdılar antalyaspor lu futbolcu dediler adam bana küfür etmedi diyor tartıştık diyor:) bakalım bu sefer ne diyecekler herkesi kendiler gibi sanıyorlar ya hic güleceğim yok ya :):)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Lig'in bitimine daha cook var. Kimse dereyi görmeden pacalari sivamasin :)

işte bak ben buna katılırım iyi oyanayan hak eden kazansın ama lakin cirkeflik ve hakem gücüyle değil veya sezarın hakkını BJK verin biz olamasakda:D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hatırlatırım; konu "MP Antalyaspor 2-2 Galatasaray" maç sonucu konusu.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Türkiye liginde rekabet denilince akla iki takım gelir; Galatasaray ve Fenerbahçe. Beşiktaşlı arkadaşlar beni mazur görsün ama durum bu. Bu yüzden iki takım taraftarı arasında sürekli bir didişme vardır çünkü futbol tutkuyla beslenir ama [MENTION=251480]bsg18[/MENTION] nickli arkadaşa katılıyorum. Usluba dikkat edilmesi gerekiyor. Kalp kırıcı, onur kırıcı davranışlardan kaçınılması şart lakin bazı kişiler öyle cümleler kuruyorlar ki insanı, tabiri yerindeyse çileden çıkarıyorlar ve bu durumda dozaj biraz kaçabiliyor. Dediğim gibi futbol bir tutku oyunudur ve bundan beslenir. Saygı çervesi içerisnde her tartışmaya açığım.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
antalyanın attığı 2.gol buz gibi ofsaytmış yine hakem faciası işte

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Markus Merk:"Bir çok kural uzmanı tartışacaktır, tartışmalıdır da ama kural net.Yeni bir pozisyona girilmediği için ofsayt."

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ahmet Çakar: antalyanın 2 gollünde 20-30 cm ofsayt var.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
resim var ama resmi link dışında yasak paylaşması herkes ofsayt diyor muslera yerdeyken antalyalı siyah oyuncu arkada yerden kalkıyor işte ofsayt ordaymış diyor merk diyer yorumcularda ilk atağa cıkancı 20-30 cm önde antalyalı futbolcu ama herkes ortak görüşü hangi kanaldan dinlemişsem herkes ofsayt diyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nasıl ofsayt oluyor açıklarsanız sevinirim.Tamamen cahilliğimden soruyorum
Edit:Markus açıklamış.Teşekürler.

resimin link attım pm olarak.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
dün bana küfürü mü savunuyorsun diyenlere bak hele [MENTION=136676]IThelp[/MENTION] küfürü nasılda savunmuşsun hiç yakıştıramadım sana

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
akşam kurtardılar haftaya beşiktaştan galibiyet bekliyorum :P

Abi Beşiktaş Bursa maçındaki gibi oynarsa Galatasaray dağıtır, Çünkü GS evinde daha bir derli toplu oynuyor, birde Drogba yerine Umut maça ilk 11 de çıkarsa Galatasaray farka bile gider, aha buraya yazdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
küfüre karşıyım yanız gs'li bir yönetici çıkıp emre ve caner hakkında işleri güçleri yok fenerbahçe gibi bir kulübü karalamak için elinden gayreti gösteriyorlar ama aynı şey kendi futbolcusu yaparken sahip çıkıyorlar bu resmen iki yüzlülüktür, burak gasti oyuncuya dirsek atıyor ve küfür ediyor, sonrada burdaki gs'li yorumcularda Burağı sahipleniyor buda fanatikliğin vermiş olduğu at gözlülüktür. sivas- fenerbahçe maçında fenerbahçenin haklı olduğu yerde penaltısı verilmedi, egemene haksız yere kırmızı kart verildi buna bile at gözle bakarsanız. Bugün pfdk kararı verdi 2 futbolcuya ceza yok ben ceza almasından yanaydım ama neden ceza verilmedi burak bu hareketi yapmamış olsaydı emre ceza alacaktı, burakta küfür ve gasti hareketten dolayı emrenin hayatınıda kurtarmış oldu.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dün bana küfürü mü savunuyorsun diyenlere bak hele @IThelp küfürü nasılda savunmuşsun hiç yakıştıramadım sana

Hocam sende alınma hemen bu kadar bu küfürse ozaman herkes herkesi mahkeme versin emrenin ve burak küfürlerin arasında dağlar kadar fark var.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Abi Beşiktaş Bursa maçındaki gibi oynarsa Galatasaray dağıtır, Çünkü GS evinde daha bir derli toplu oynuyor, birde Drogba yerine Umut maça ilk 11 de çıkarsa Galatasaray farka bile gider, aha buraya yazdım.

Nereye gider nereye? :D