Mozilla firefox u açınca

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
werfew.jpg
böyle bir sorun çıkıyor bu neden oluyor bilen var mı? nasıl kurtulurum bu sorundan ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Birde eklentilerde winampla ilgili ne varsa kaldır gitsin.. Yani o sorun sonuçta winamp tolbarı yüklemişsin sonra kaldırmak istemişsin ondan kaynaklanıyor..

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Winamp'ı eklentilerinden arındırarak kur veya 2 sinide sil ve Firefox'u tekrar kur.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Aslında bi çözüm var bunun ama onu söylemek istememiştim..

Adres çubuğuna about:config yazıp enterla sonra Firefox un gelişmiş ayarlarına girdikten sonra home page kısmını bulup muhtemelen winamp ın adresi yazıyordur onu google un adresiyle değiştirince sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum..

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aslında bi çözüm var bunun ama onu söylemek istememiştim..

Adres çubuğuna about:config yazıp enterla sonra Firefox un gelişmiş ayarlarına girdikten sonra home page kısmını bulup muhtemelen winamp ın adresi yazıyordur onu google un adresiyle değiştirince sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum..

aga bundan mı bahsedıyosun ee şimdi ne olcak
26526.jpg

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Şuradaki anlatılanları dikkatlice oku..

http://www.bilgisayar-destek.com/firefoxta-varsayilan-arama-saglayiciyi-degistirmek/

--- Mesaj Güncellendi ---

@kometa Arkadaşım birde bişey sormak istiyorum.. Senin tarayıcıda sağ üstte adres çubuğunun yanındaki arama motoru hangisi acaba??.. İşte o arama motoru winampsa onuda değiştir ondanda yapabilir..

Senin tarayıcıyı göremediğim için detaylı bilgiler varip bişey söyleyemiyorum yanlış olmasın diye..

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Şuradaki anlatılanları dikkatlice oku..

http://www.bilgisayar-destek.com/firefoxta-varsayilan-arama-saglayiciyi-degistirmek/

--- Mesaj Güncellendi ---

@kometa Arkadaşım birde bişey sormak istiyorum.. Senin tarayıcıda sağ üstte adres çubuğunun yanındaki arama motoru hangisi acaba??.. İşte o arama motoru winampsa onuda değiştir ondanda yapabilir..

Senin tarayıcıyı göremediğim için detaylı bilgiler varip bişey söyleyemiyorum yanlış olmasın diye..

eywallah yardımların için o kadarda önemli degil bende google chrome kullanırım

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Benimde başıma böyle bişi gelmişti. Sanırsam Bablyon eklentsiydi. Firefox kurulu olduğu bütün klasörlerde o eklentiyi aradım buldum ve silmiştim. Sonuçta kurtuldum :clap: Sende öyle bişi yapmayı dene istersen :P