Mozilla Firefox Sorunları

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim Mozilla Firefox ile ilgili aklıma gelen şuan 3 sorun var:

1- Arama motoru değiştiğinde Google arama motoru yapma.
2- Geçmiş'i tam olarak kullanamıyorum, biraz karışık (Google Chrome gibi değil)
3- Internet Download Manager ile uyumlu olmuyo.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mozilla nın son sürümleri çok sorunlu. Bir zamanlar bende kullanıyordum ama sonra birden arka arkaya sürümler çıkarmaya başladılar. Çıkan her yeni sürümde de program biraz daha kötüleşti. İnternet Download Manager Mozilla nın son sürümlerine yetişebilmek için arka arkaya güncelleme yayınlamak zorunda kalıyor. Kısaca Mozilla çok sorunlu. Google Chrome tavsiye ederim. Chrome Web Store sayesinde uygulamayı zenginleştirmek de mümkün.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
3-IDM'nin seçenekler bölümünden Firefox'un tanuna Tik at.
2-Her tarayıcının geçmişi aynı değil
1-Aynı şekilde seçeneklerde.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Önceden bayıla bayıla Firefox kullanıp sonra vazgeçtikten sonra Firefox'a dil uzatanları anlamıyorum arkadaş.

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Malesef cevabımı alamadım hala bi yardımcı olun arkadaşlar :(

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1 : Internet Download Manager'in mevcut 6.11 sürümü Firefox 14 ile tam uyumludur.
2 : Geçmiş Kütüphanesi'ni kullanmak oldukça kolaydır. Tabi ki alışkın olduğunuz başka tarayıcılar varsa zorluk çekmeniz normal. Ancak biraz kullanmanız durumunda hemen alışacaksınız.
3 : Google'yi varsayılan arama motoru yapmak için Firefox'u açın ve adres çubuğuna "about:config" yazın. Karşınıza Mozilla ekibinin dikkatli olun uyarısı çıkacak. Söz veriyorum diyerek devam edin. Şimdi ise karşınıza değerlerin yazılı olduğu uzun bir liste gelecek. Süzgeç bölümüne "keyword.url" yazın. Sonuç çıktığında tıklayın ona ve değerini "http://www.google.com.tr/search?q=" şeklinde değiştirin.

Sonuç alamazsanız yine yazın. Yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 : Internet Download Manager'in mevcut 6.11 sürümü Firefox 14 ile tam uyumludur.
2 : Geçmiş Kütüphanesi'ni kullanmak oldukça kolaydır. Tabi ki alışkın olduğunuz başka tarayıcılar varsa zorluk çekmeniz normal. Ancak biraz kullanmanız durumunda hemen alışacaksınız.
3 : Google'yi varsayılan arama motoru yapmak için Firefox'u açın ve adres çubuğuna "about:config" yazın. Karşınıza Mozilla ekibinin dikkatli olun uyarısı çıkacak. Söz veriyorum diyerek devam edin. Şimdi ise karşınıza değerlerin yazılı olduğu uzun bir liste gelecek. Süzgeç bölümüne "keyword.url" yazın. Sonuç çıktığında tıklayın ona ve değerini "http://www.google.com.tr/search?q=" şeklinde değiştirin.

Sonuç alamazsanız yine yazın. Yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin.

Teşekkür ederim.

srkn34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar sorunsuz firefox sürümü yada en az sorunsuz söyleyebilirmsınz