Mozilla Firefox-Sorunlar

Mystique

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mozilla Firefox tarayıcısında sorunlar var.
Simstr forumda:
Opera internet tarayıcısında herşey normal.
unitled90opera.jpg

Mozilla firefoxta ise bir konuya yanıt verirken smileyler gözükmüyor.İleti gönderirken yazı tipi ayarlama vb. gözükmüyor.İki resim arasındaki farkı görebilirsiniz zaten.
32174314.jpg

-Birde yine simstr forumda kendi avatarımı ve bazı kullanıcıların avatarlarını göremiyorum.

Bobilerde:
Operada videolar gözüküyor,izleyebiliyorum;Mozilla'da videoları görüyorum ama üzerlerine tıkladığımda izleyemiyorum.Videonun olduğu yerde beyazlık oluyor yani video yok oluyor.

(Şimdilik bu sorunları farkettim.1 haftadır mozilla firefox kullanıyorum,eskiden opera kullanıyordum.Mozilla Firefoxta speed dial eklentisi var.Speed Dial'de 100'e yakın site var.)

Sorunların nedeni nedir?Nasıl düzeltebilirim?

veyselcelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesin eklentiler sebep oluyordur. adblockda bi süzgeç de olabilir.eklentileri devre dışı bırakıp deneyin

Mystique

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir tek speed dial eklentisi vardı,diğerlerini devre dışı bırakmıştım çok önceden.Şimdi speed dial eklentisinide devre dışı bıraktım sorunlar düzelmedi.Ama sonra düşündüm belki diğer eklentilerin devre dışı olması sorun oluşturuyordur.Devre dışı olan tüm eklentileri etkinleştirdim,bazı uyumsuz eklentiler vardı onları kaldırdım.Sorunlar düzeldi.Ama sonra düşündüm sorun uyumsuz eklentilerden kaynaklanıyordur belki,speed dial eklentisi hariç diğer eklentileri yine devre dışı bıraktım, sorunlar hâla düzgün.

Yani sorunların nedeni uyumsuz eklentilermiş..

omeringen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten sorunların neredeyse tamamı eklenti/yan uygulama kaynaklı olmakta. O yüzden sorun tanılamada güvenli kip ile deneme yapılması önerilir.