Mozilla firefox - NSIS ERROR hatası

--dengesiz--

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba, firefox kullanıyordum. dün ie8 'i denemek amacıyla yükledikten sonra, varsayılan tarayıcı ie olmuş. tekrar varsayılan tarayıcıyı firefox yapmak isterken aşağıdaki hatayı alıyorum.

nsis.png

acaba yardımcı olabilir misiniz?

bodof

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tekrar varsayılan tarayıcıyı nasıl firefox yapmaya çalışıyorsun? eğer tekrar falan yüklemeyi deniyosan deneme.. yüklü olan firefox'u açıp Araçlar -> Seçenekler -> Gelişmiş bölümünden Genel sekmesine bakarsan pencerenin altında varsayılan olarak yapmak için "Şimdi Bak" olur.. ona tıklayıp yapabilirsin.. eğer zaten böyle yapıyorsan ve bu hatayı alıyorsan firefox komple silip tekrar yüklemeni tavsiye ederim çünkü hata "dosya bozuk" hatasından başka bişey değil.. biyerlerde bi dosyalar bozuk ama.. ayrıntısız çıkmıyo nerede hangisinin eksik olduğu :) onun için en güzeli tek tek uninstall edip tekrar install etmek kanımca..

lekeow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle sadece varsayılan tarayıcı ayarı yüzünden böyle olduysa bodof'un dediği gibi yap. Yoksa başka bir çözüm yolu var:

Bu hatayı bir arkadaşım winamp'ı yüklerken almıştı. Kurmaya çalıştığın dosya bozuk veya çeşitli sebeplerle tam inmemiş. Bu durumun iki çözümü var. Birincisi, internetten indirdiğin yani kurmaya çalıştığın dosyayı tekrar indirip kurmayı dene. İkincisi de internet bir dosya indirip kuruyordun dosyanın adını şimdi unuttum. Hatanın adıyla aratırsan çıkar. Fakat kurmaya çalıştığın dosyayı tekrar indirip kurmaya çalışırsan sorunun çözülecektir büyük ihtimalle.