Mozilla firefox 3.6.4 bizlerle

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
firefox-g.png

Güvenli, hızlı, işlevsel ve açık kaynak kodlu internet tarayıcısı Mozilla Firefox, 3.6.4 sürümüne güncellendi. Kötü amaçlı yazılımları etkin bir biçimde engelleme yeteneğine sahip olan tarayıcı, gizli gezinme modu ile gezilen sitelerin bilgisayara kalıntı bırakmasını engelleyebiliyor. Daha hızlı tepki veren URL çubuğuyla ziyaret edilen sitelerin isteğe göre tarayıcı belleğinden silinmesi gibi pek çok gelişmiş özellik, kullanıcının elinin altında bulunuyor. Firefox, bildik eklentilerinin güncellemelerini haber vermek, güncellenmesini sağlamakla da yetinmiyor; plug-in diye adlandırılan flash türü eklentilerin de aynı biçimde güncellenmesini sağlıyor. Bu sürümde yapılan en önemli iyileştirme eklentilerle ilgili. Artık Firefox, sorun oluşturması olası eski eklentilerle ilgili uyarıda bulunuyor ve hata oluştuğunda kapanmıyor. Bu arada tarayıcının çökmeyle ilgili sorunları da giderilmiş bulunuyor. Parola yöneticisinden tek tıkla yer imi ekleme özelliğine kadar pek çok işlevsel yönüyle Firefox kullanıcının gözdesi olmayı sürdürüyor. Firefox 3.6.4 hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için sürüm notlarını inceleyebilirsiniz.

Firefox 3.6.4 edinmek için aşağıdaki linkten yararlanabilirsiniz.

* Linux kullanıcıları

2dbilgisayar.com.tr

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Arama kutucuğuna firefox 3.6.4 yazdım ve bana sonuç vermedi.
Az önce tekrar yazdım, hala sonuç vermiyor.
Özür dilerim.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Real, hatanı telafi etmen için açık kaynak kodlarını siteye ekle, yoksa keyloger'a selam söylerim :D

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Böyle bir haber değil sitesine ftp'ye düşmesiyle birlikte açılır zaten. :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Yok öyle deme malum site haberi daha yeni veriyor. Buyurun İndirin diyor :D

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Arkadaşlar bunları konuşana kadar foruma adam gibi düzgün arama özelliği koyun da biz de aramalarımızı yapabilelim. Firefox 3.6.4 haberi gözümden kaçmış, arama kutucuğunda ise iki kez firefox 3.6.4 yazdım birşey çıkmıyor. Editörlerin bazı haberleri günler, haftalar hatta aylar sonra vermesi ise artık bilinen bir gerçek.
Durum için tekrar özür diliyorum.
Saygılar dilerim.

s.kay

Asistan
Reaksiyon puanı
17
ben bu güncellemeyi yaptıktan sonra takılmalar yaşamaya başladım.Umarım sadece tesadüftür.