Movavi Video Editor Plus yardım

mert22

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Acil video editlemem gerekti ücretsiz movavi editor plus indirdim. İşim bittiğinde ekrana bir ibare geldi videonun yarısı kesilecek diyor kısaca. Bende Crack kullanayım dedim crack de, şu virüs bulundu. Bende açmaya korkuyorum Trojanmış. Crackı kullanıp işim bittikten sonra Uygulamayı falan kaldırıcam. ve bulaşan virüsü nasıl temizleyebilirim?
VirusTotal vir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada riske girmiyecem onun yerine, bildiğiniz Hafif (x86) ücretsiz video düzenleme programı var mı? bir sürü denedim Stabil çalışan camtasia vardı onuda crackli kullanmıştım. Ama artık iyiki crackli program kullanmıyorum.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Yasal olmayan crackli programlar kullanacaksanız bu forumda size desteğimiz yok. Forum Kuralları okuyun.

Edius ile deneme sürümünde dilediğinizi yapabilirsiniz.

mert22

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Yasal olmayan crackli programlar kullanacaksanız bu forumda size desteğimiz yok. Forum Kuralları okuyun.

Cracklı programı kullanmaktan vazgeçtiğimi yazdım okumadın mı? direkt sildim şimdi zaten. Benim 2. mesajda demek istediğim ücretsiz x86 video edit programı. "ücretsiz", cracklı değil.

Edius programına bi bakayım umarım stabil çalışır

Bu programın indirme linkine henüz ulaşamadım kendi sitesinde download linki yok. üye falan olmamız gerekiyor her neyse uğraşmak istemiyorum. bi kesme kullanayım dedim, 2 saat uğraşıyoruz.

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807

mert22

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Yahu o siteye girdim zaten indirme linki yok basbayağı yok

Edius id falan al diyor ya hahaha onla kim uğraşır ya? alt tarafı video edit programı niye üye falan oluyorum e postamı kontrol ediyorum yaa sabır

mert22

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
biri beni banlayabilir mi