Mouse sağ tiklayinca imleç/crosshair sağ-aşaği iniyor yardim...

6dgok123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, ben bugün Everest-Rampage serisinin KM-R1 modelini aldım,direk laptop uma bağladım ,birşey yapmadan CS:GO oyununa girdim ve test ettim hiç bir sıkıntı olmadı(sağ tıklayınca düzgün çalıştı),
Fakat; oyunu kapattım,makro ları çalışıyormu diye test ettim , denedim onlarda çalışıyor,sonra makro ları silmek için REC + FN tuşuna 5-8 saniye basılı tuttuktan sonra klavyem sıfırlandı, tekrar oyuna girdim , bu sefer mouse un sağ tuşuna bastığımda crosshair sağ aşağı gidiyor, aynı şekilde kaydırma tuşuna ve laptopun tocuhpad daki sağ tuşuna tıklayıncada aynısı oluyor bu durumu nasıl düzeltebilirim, teşekkürler.

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl düzelteceğini bilmiyorum ana crosshairi aşağı çekmesi güzel bişi sekmeme olayı oluşur. Sen ateş ettiğinde silah seker aynı anda sağ tıkla imleci aşağı çeksin sekmez sjmsnxs bence süper bişi yapmıssın yanlıslıklada olsa

6dgok123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu işlem çok hızlı olduğundan bu pek mümkün olmuyor, ayrıca sorunu hallettim , mouse makro programı indirmiştim onun ayarları ile oynarken heralde bozdum ^^ , o yazılımı kaldırdım problem çözüldü .