Yardım Mouse önerisi

Polaris2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 11 yıldır g402 hyperion fury kullanıyorum ve cok memnunum hatta skatesleri ve ağırlığı dışında hala bir sıkıntısı yok ancak bunaldım ve daha hafif bir seçenekle değiştirmek istiyorum. Deathadder v2yi çok beğendim ancak clickleri biraz yumuşak geldi denediğim zaman. Kullanan varsa bilgilendirebilir mi FPS oyunlarında gözle görülür bir fark yaşar mıyım iki mouse arasında?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Deathadder v2, şu anda kullandığın mousedan çok daya iyi bir mouse. Yıllardır kullanırım bir sıkıntısını görmedim. Alırsan paranı boşa harcamış olmazsın. Ama benden sana bir tavsiye; eğer internetten satın alacaksan, almadan önce git bir fiziksel olarak mouseı tut, eline uyuyor mu uymuyor mu ona bak. Ondan sonra satın alabilirsin. Ama dediğim gibi "Ulan keşke almasaydım" gibi bir sıkıntı yaşamayacaksın

Polaris2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Deathadder v2, şu anda kullandığın mousedan çok daya iyi bir mouse. Yıllardır kullanırım bir sıkıntısını görmedim. Alırsan paranı boşa harcamış olmazsın. Ama benden sana bir tavsiye; eğer internetten satın alacaksan, almadan önce git bir fiziksel olarak mouseı tut, eline uyuyor mu uymuyor mu ona bak. Ondan sonra satın alabilirsin. Ama dediğim gibi "Ulan keşke almasaydım" gibi bir sıkıntı yaşamayacaksın
Ben denedim zaten mağazada ve cok begendim tek beğenmediğim şey sağ ve sol clickinin biraz yumuşak olması oldu. Magazada sorduğumda deforme olmadığını normalin böyle olduğunu söylediler sende de o şekilde mi ? Yorumun için teşekkürler bu arada

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,880
Razer Viper öneririm. Hem daha ucuz. Denediğim kadarıyla clickler yumuşak falanda değildi. Bende minisi var. Sorunsuz kullanıyorum.

Polaris2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Razer Viper öneririm. Hem daha ucuz. Denediğim kadarıyla clickler yumuşak falanda değildi. Bende minisi var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat olarak biraz fazla geldi ve v2 nin sensörünün cok iyi olduğunu söylüyor herkes tek beğenmediğim click hissiyatı işte. 700 lirayi da geçmek istemiyorum açıkçası

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,416
Ben denedim zaten mağazada ve cok begendim tek beğenmediğim şey sağ ve sol clickinin biraz yumuşak olması oldu. Magazada sorduğumda deforme olmadığını normalin böyle olduğunu söylediler sende de o şekilde mi ? Yorumun için teşekkürler bu arada

Valla bendeki çok eskidi. Hatta sol tuşu kırıldı falan o yüzden kullanmıyorum ama hassasiyet falan soruyorsan hiç bir sıkıntı çekmezsin. Yani tıkladıktan sonra "click" sesi çıkmasın ne olacak ? Senin oyunun için bir sıkıntı teşkil etmez. Oyunları Pro olarak oynamadığın için o fiyat bandında alınabilecek ve uzunca bir süre kullanabileceğin nadir mouselardan biridir.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Bütçe nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatını hakeden rival 3 ve viper mini var.

Son düzenleme: