Mouse Önerisi Yardım

Starkbeyi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu aralar bi gaming mouse almayı düşünüyodum.Aklımdaki fiyatı 50-100 tl arasındayken mouse modellerine baktığımda kaliteli ve sağlam bi mouse fiyatının en az 120-160 tl arasında olduğunu gördüm.Şahsen bunları da pek beğenemedim.Thermaltake olsun Bloody olsun Logitech olsun Steelseries olsun hepsine baktım ama maalesef kafama pek yatmadı ve Razer Deathadder Chroma'yı gördüm.Açık konuşayım okuyorum durumumuz öyle her donanımımı Razer alacak kadar kaliteli değil ve aylık bana artan para yaklaşık 100-120 tl oluyor . Mouse'un fiyatı şuan yanında mousepad'i hediyeli 280 TL . Sizce benim durumumdaki biri için değer mi , uzun süre kullanabilirmiyim veya sizin de daha uygun fiyata ele tam oturacak rahat ve kaliteli mouse önerileriniz var mı ? Bu arada Razer'ın donanımlarını düzenlemek (macroları,ışıkları vs.) için olan programı Synapse ücretsiz diye biliyorum , doğru mudur ? Şimdiden tüm yorumlarınız için teşekkürler.:thumbup:

byldz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben logitech g502 kullanıyorum. gayet memnunum fıyatı bıraz pahalı gelırse g402 de dusunebılırsın .ama kesınlıkle logıtech al derım.Hızlıca neden logitech onu soyleyeyım .Şimdi mouse ın alt tarafında skatezler var uzun kullanım sonucu onlar ufak ufak ucları kalktı ve toz bırıktı bende maıl attım logıtech durumu anlattım falan onlarda adres ıstedıler verdım 1 gun sonra maıl geldı kargonuz yola cıkmıstır dıye ve hollada'dan gonderılmıs ucak ıle hızlı gonderım yapılmıs 3 gun sonra elıme ulastı.

JinKazuya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Razer ülkemizde fiyatı biraz abartılı,ben Steelseries'ın yanındayım istersen daha detay verebilirim.

Bufflenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Logitech g300s Net Bi Karar Moba Oyunları Fazla Oynuyorsan Da g302 Tavsiyem :);)

Azzcnzfr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Logitech G300s tavsiye ederim bende ufak hafif gayet güzel bir gaming mouse

kenantiger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O bütçeye kullanışı en rahat logitech öneririm. Fiyatlarına göre listeleyip beğenebilirsin. 3-4 yıl pişmanlık duymayacaksın ki yeterli bi süre. Professional oyuncu değilsen de bi sorun olmaz