Mous Sol tıklama Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
öncelikle Selamın Aleyküm,
konuyu donanım sorunlarına açacakdım fakat donanımsal bir sorun olmadığını sanıyorum çünkü 2 mouslada sol çift tıklanmıyor dosyalara,
yani sol çift tıklayınca birşey yapmıyor açmak için sağ tıklayıp sonra aç'a sol tıklıyorumki sinir bozucu.
aynı şekilde resimleri yüklerken normalde çift tıklardım otomatikman FileUploader'a alırdı ama smdi birkere tıklayıp Aç'a tıklıyorum.
pc me tw den bağlanıp denediler yine olmadı.
aşşağıdaki ayarları yapdım yine olmadı.
8v4rw.jpg
8v4sj.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Çift tıklama hızı ayarını ortalara al ya da ortanın biraz üstüne. Öyle dene birde. 1. resimdeki ayarlarda mevcut.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bilmem . Ama onu hızlıya alınca çok seri şekilde çift tıklaman lazım. Sen de öyle alışmadığın için çift tıklanmıyor sanmışsın :)

Reaksiyon puanı
2,148
Şimdi bi en sona alıp deneyeyim dedim gayet rahat tıklıyorum, bayağı hızlıyım heralde :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bilmem . Ama onu hızlıya alınca çok seri şekilde çift tıklaman lazım. Sen de öyle alışmadığın için çift tıklanmıyor sanmışsın :)
haklısın yavaş tıklarım normalde
Şimdi bi en sona alıp deneyeyim dedim gayet rahat tıklıyorum, bayağı hızlıyım heralde :D
bende hızlı tıklaynca rahat açılıyor fakat nedenini bilmediğim için hızlı tıklamıyordm :) suan en hızlıda kalsın bare :) elim hızlanır
mağlum sniperım alışmam gerek

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar laptopun sol tuşu çalışmıyor bilen varsa yardım edin