Mourinho'dan zehir zemberek sözler

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde 2-0 kaybettikleri Barcelona karşılaşmasının ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.


mourinho8378456.jpg


Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde sahasında Barcelona'ya 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Real Madrid'te teknik direktör Jose Mourinho karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada tur şanslarının kalmadığını ve Barcelona'nın futbol otoriteleri tarafından kayırıldığını söyledi.Karşılaşmanın 62. dakikasında Real Madrid takımında Pepe kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, teknik direktör Jose Mourinho'da tribüne gönderildi.


Portekizli teknik adam karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bu mükemmel futbol takımını tebrik ediyorum ama bütün sahip olduklarından dolayıda onları tebrik ediyorum. Bütün bu güce sahip olmak zor bir şey olmalı. Bu güç nereden geliyor? Formalarındaki UNICEF reklamındanmı geliyor bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik adam Barcelona'nın rakiplerini kırmızı kart problemlerinin olduğunu söyleyerek açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Bu şeyler her yarı final karşılaşmasında oluyor. Ben sadece şu soruyu sormak için buradayım ve umarım bir gün bu soruma cevap alırım."

"Guardiola'ya hoca ve insan olarak saygı duyuyorum ama onu Şampiyonlar Ligi'nde skandalsız bir maç kazanırken görmek istiyorum. Pep harika bir futbol hocası ve 1 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Şampiyonlar Ligi'ni Stamford Bridge'deki skandaldan sonra ben kazansam utanırdım(Guardiola'nın Chelsea'nin 4 penaltısı olmalıydı açıklamasının ardından). Ben Inter ve Porto ile iki kez Şampiyonlar Ligi'ni kazandım ve ikisinide saha üzerinde kazandım."

Jose Mourinho eşleşmenin rövanş karşılaşması hakkında ise turu geçmelerinin imkansız olduğunu söyledi.

Portekizli teknik adam, "Açıkçası rövanş karşılaşması çok zor bir maç. Çok zor değil, imkansız. Camp Nou'ya gururla gideceğiz ve kendi dünya futbolumuza saygı göstereceğiz. Bir gol atabiliriz ve bu gol de oyunu açabilir fakat UEFA tekrar bizi durduracak. Barcelona finale çıkacak olay bu." şeklinde konuştu.

Real Madrid oyuncuları La Liga'da oynanan her 4 El Classicoların 1 tanesinde kırmızı kart görürken, bu sezon Kral Kupası'nda ve Şampiyonlar Ligi'nde de kırmızı kart çıktı. Real Madrid takımı gelecek hafta sahaya cezalı olan Sergio Ramos ve Pepe'den yoksun çıkacak.

Jose Mourinho karşılaşmanın hakemi tarafından trübüne gönderilmesi ile ilgili olarak ise, "Ben hiçbir şey söylemedim. Sadece alkışladım ve kararı için baş parmaklarımı havaya kaldırdım. Eğer düşüncelerimi ve hissettiklerimi hakem ile UEFA'ya söyleseydim, kariyerime son vermiş olurdum" şeklinde konuştu.

http://www.sporx.com/futbol/sligi/mourinhodan-zehir-zemberekSXHBQ231610SXQ

 

K46

Asistan
Katılım
2 Ocak 2009
Mesajlar
355
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ah Mourinho ah, kazanmak adına her çamurluğu yapacaksın, yenilince hakeme uefaya çatacaksın.
Oyuncuları futbolcu gibi değil de gladyatör gibi sahaya sür,kazanmak için her türlü pisliği yap, kart görünce hakeme çat! Oh ne ala memleket..
Tamam Real iyi takımdır, güzel takımdır ama bir yere kadar işte.. Bükemediğin bileği öpeceksin be kardeşim.
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
sen o koskoca takımı küçük takımların yaptığı gibi defans oynatırsan orta sahanda o kadar adamın içinde 3 tane defans oyuncusunu oynatırsan bi yerde patlarsın.ispanya daki maçta da pepe nin atılması gerekiyodu ama hakemin yüreği yetmedi.ama avrupalı hakemler acımaz
 

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
48
sampiyonlar liginde hakem kararıyla tur atlayınca sesi cıkmaz ama daha önceki maclarda pepe, arbeloa atılmaldı yine sesi cıkmaz. bi mactan sonrada zehir zemberek konusmasa sasırıcam zaten.
 

Fantoma

Profesör
Katılım
9 Ağustos 2008
Mesajlar
2,506
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
Mourinho ne diye zehir, zemberek açıklama yapmış ki?
Daha oyunun başında, kimse dokunmadan iki kez yerlerde kıvranan sol açığı, hakemi yanıltmaktan çoktan sarı kart
görmeliydi.
Real Madrid artık muhteşem yıllarında değil.
Ben o'nun yerinde olsam kabahati futbolcularımda arardım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst