Motorola atrix alacağım yardım!

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar atrix almayı düşünüyorum bu zamanda alınabilecek bir telefon mu ? avantajları ve dezavantajları nelerdir ? yorumlarınızı bekliyorum :D

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Konuyu görünce para yardımı istiyorsun sandım. O paraya alınabilecek en iyi telefondur :))))

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
işlemcisi rami gayet iyi şu zaman için üst segmentin biraz altında 600 700 tl ya alıncak en iyi telefon ama gpu su ne bilmiyorum gpu oyunlar için çok önemli onu bi araştır
bende wonder var wonder alırken bunun varlığından haberdar olsaydım bunu alırdım
ama fiyat aralığı verirsen başka telefonlarda önerebilirim
ha şunuda bi izle
http://shiftdelete.net/motorola-atrix-4g-video-inceleme-30610.html

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazı kullanıyorum fiyat performans olarak iyi bir cihaz. Avantajları: ram 1 gb, 16 gb dahili hafıza, Tegra 2 işlemci, Parmak okuyucu. Dezavantajları: Android ICS ve JB gelmeyecek olması.

işlemcisi rami gayet iyi şu zaman için üst segmentin biraz altında 600 700 tl ya alıncak en iyi telefon ama gpu su ne bilmiyorum gpu oyunlar için çok önemli onu bi araştır
bende wonder var wonder alırken bunun varlığından haberdar olsaydım bunu alırdım
ama fiyat aralığı verirsen başka telefonlarda önerebilirim
ha şunuda bi izle
http://shiftdelete.net/motorola-atrix-4g-video-inceleme-30610.html

[TABLE="width: 1"]
[TR]
[TD="class: ttl, bgcolor: #FAFAFA"]CPU[/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: #FAFAFA"]Dual-core 1 GHz Cortex-A9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl, bgcolor: #FAFAFA"]GPU[/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: #FAFAFA"]ULP GeForce[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gayet iyi bir GPU var. Oyunlarda sorunsuz çalışmaktadır

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Cihazı kullanıyorum fiyat performans olarak iyi bir cihaz. Avantajları: ram 1 gb, 16 gb dahili hafıza, Tegra 2 işlemci, Parmak okuyucu. Dezavantajları: Android ICS ve JB gelmeyecek olması.

[TABLE="width: 1"]
[TR]
[TD="class: ttl, bgcolor: #FAFAFA"]CPU[/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: #FAFAFA"]Dual-core 1 GHz Cortex-A9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: ttl, bgcolor: #FAFAFA"]GPU[/TD]
[TD="class: nfo, bgcolor: #FAFAFA"]ULP GeForce[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gayet iyi bir GPU var. Oyunlarda sorunsuz çalışmaktadır
dert ettiğin şeye bak atarsın bir rom olur biter:D

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Peki ICS gelmemesi ne gibi sorunlara yol açabilir ?

ICS gelmemesi ne gibi sorunlara yol açar ?

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ics gelmemesi güncel bazı program oyun vs en az android 4 sürüm ve üstü istiyor atrix 2.3 sürümde olduğu için bunları çalıştıramazsın şu anki xp nin durumu yani bazı güncel programlar desteklenmiyor ama iş görüyor mu fazlasıyla. custom rom ics yada jb kurabilirsin ama onda da bazı şeyleri çalışmıyor tam stabil değil. onunharicinde telefonda pek sorun yok, yazılımsal sorundan dolayı şarjı %10 olarak düşüyor ve telefonu kapatıp açtığında şarjı yükselebiliyor bn bunun haricinde bir sorunla karşılaşmadım.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Telefonu bayadır kullanmaktayım. Donanımsal olarak şuanlık hiçbir oyunda,programda kasmadı. ICS JB konusunda açıklık getireyim. Şuan illegal olarak çok çalışma var jb ics romlarda var piyasada fakat motorola 3.x kernelini yayınlamadığı için Hardware accelleration, 2d performansında bazı sıkıntılar yaşıyorsun. Genelde bu sıkıntılar menu geçişlerinde yaşandığı için kullanımına engel olmuyor. Kernel içinde çalışmalar mevcut xda da şu sıralarda bayağı bir aktif. Son olarak telefonu güncelleme gelmediği için ve kernel çıkmadığı için önermiyordum ama xdadaki bu konu hakkında çalışan arkadaşlar bir ışık olduğunu söylüyor bide 700 liraya dual core tegra 2 chipset 1 gb ram 16 gb hafızalı alet bulamazsın :)

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende almayı düşünüyorum fakat netten değilde gidip görüp alabileceğim bir yer varmı ?