Mortal Kombat: Kollection PS2 Yolunda

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Mortal Kombat vs. DC Universe çıkmadan evvel paslanmış eklemleri açmak ve eski 'Fatality'leri yâd etmek için, Midway yeni koleksiyon oyununu duyurdu.

En vahşi ve ölümcül dövüşlerin yapıldığı Mortal Kombat serisi yılsonunda farklı evrenlerden ziyaretçilere(Batman gibi) açılmayı beklerken, yapımcı firma Midway, uzun zamandır MK oynamamış olan oyuncuların gerekli idmanları tamamlamaları için üç oyunun bir arada olduğu bir koleksiyon paketi duyurdu.

Sadece PS2'ye Özel

Mortal Kombat: Kollection adındaki paketin içeriğinde Mortal Kombat serisinin bugüne kadar çıkan oyunlarından MK: Deception, MK: Shaolin Monks ve MK: Armageddon yer alıyor. PlayStation 2 konsoluna özel çıkacak Mortal Kombat: Collection'un eylül ayına yetişmesi bekleniyor.

mortal-kombat-arma.jpg

Bilgi İçin: Midway
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İşte resimdeki arkadaş KintaRo. Adamım benim :-) ne oynardık zamanında. Şimdi PS 1 aldım sırf Mortal Kombat Trilogy oynamak için eheh.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bende tüm serisi var.. bunuda eklemem gerek.. en çokta Armageddon oynuyom.. 2008 oyunlarına ara verip bunlarada bakıyom.. kanatlı devasa bi yaratık var iki adam boyu.. o benim favorim.. :) ama tabi mortal kombat dendimi sub-zero aklıma gelir..

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Nickinde Raiden'a benziyor zaten. Tahmin etmiştim sende MK tutkusu olduğunu :-P~~

omrfrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps2 ye ne zamandır güzel oyun çıkmıyordu.diğer konsollara yoğunlaşmıştı firmalar.bakalım mk belki bir dönüm olabilir :) çıksında alıp oynayalım...