The İkonik Queenimiz O BizimEvet dinliyorum ?
Ben sana kötü bir şey yazmam mesela. Saygılı birisisin.Bu konuyu ben açsam yüksek oranda kötü yoruma maruz kalacağımı biliyorum![]()
Dimi ya ben de ondan açtım ? hem iyi oldu böyleaga böyle konular niye sıklaştı![]()
Teşekkür ederim.Ben sana kötü bir şey yazmam mesela. Saygılı birisisin.![]()
Ben de bana yazdı sandım ??Teşekkür ederim.
Aa ben mi? Melekim ben bi kereKüçük şeytan
Iyi bir üyeEvet dinliyorum ?
O zaman genel yerlerde söyle canım mesela ben de senin profilini görmek istemiyorum ama maalesef karşılaşıyorum yapacak birşey yok ?bu tür konulardan bıktım gerçekten bıktım. Hergün kesintisiz 2 tane ''bunun hakkında ne düşünüyon,onun hakkında ne düşünüyon ?'' diye konu açılıyor. Bence yeter sizin hakkınızda ne düşündüğümüzü sormak için konu açacağınıza durumunuza yazın insanlar gelip yanıtlasın. Gerçekten burada birşeyler öğrenmek bilgi edinmek isteyen insanların hakkına geçmeyin (duyar kasmıyorum, konu sahibine diss falan atmıyorum genel bir yorum bu.)
Komiksin amakomik atacak kadar tuhaf olmayın.
burası genel oluyor sdn forumda anasayfama düştü örneğin.O zaman genel yerlerde söyle canım mesela ben de senin profilini görmek istemiyorum ama maalesef karşılaşıyorum yapacak birşey yok ?
tm.Komiksin ama
Konu benimle ilgili yani özel oluyor ?burası genel oluyor sdn forumda anasayfama düştü örneğin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
tm.
özel nasıl oluyorKonu benimle ilgili yani özel oluyor ?
engelleyinO zaman genel yerlerde söyle canım mesela ben de senin profilini görmek istemiyorum ama maalesef karşılaşıyorum yapacak birşey yok ?