Mor ekran.

AssecreedX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Klavyenizi başka bir USB portuna takınız. Düzelmezse başka bir klavye ile oyununuzu oynamayı deneyiniz.
Avast'ı kaldırınız.
IOBit'e ait olan programları kaldırınız.

Reaksiyon puanı
427
Klavyenizi başka bir USB portuna takınız. Düzelmezse başka bir klavye ile oyununuzu oynamayı deneyiniz.
Avast'ı kaldırınız.
IOBit'e ait olan programları kaldırınız.
Emin misin durdurma kodunu yazınca ekran kartında bir sıkıntı olduğu yazılı.

system thread exception not handled​

AssecreedX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Driver booster kalabilir mi?
Onu da kaldırmanızı tavsiye ederim. Sisteme yarardan çok zararı var. Yanlış ve eski sürücüler kurabiliyor.
Driverleri kurmayı bilmiyorum.
Nasıl kurmayı bilmiyorsunuz? Sadece ekran kartının sürücüsünü kurmanız bile yeter. Diğer sürücüleri Windows kuruyor. Belki klavye için yanlış bir sürücü kurdu bu yüzden mavi ekran almaya başladınız.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
belli ki ekran kartın için zorla yanlış bir sürücü indirmiş ve kurmuş. yapman gereken o programı silmek ve ddu ile pc kapanmadan o driveri silmen gerekiyor. sonra yardım ederim geri kalan şeylere. :)

Reaksiyon puanı
427
belli ki ekran kartın için zorla yanlış bir sürücü indirmiş ve kurmuş. yapman gereken o programı silmek ve ddu ile pc kapanmadan o driveri silmen gerekiyor. sonra yardım ederim geri kalan şeylere. :)
Aygıt yöneticisinden baktım ekran kartı driverinde sıkıntı yok gibi gözüküyor avast ve IOBit programlarını kaldırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide bu aralar klavye kendiliğinden kapanıp açılıyor

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
allah allah ya çok saçma klavyeden niye error versin ki? ?

ekran kartıdır bence. bi dene.

Kırrık67

Profesör
Reaksiyon puanı
946
Klavyenin sürücüsü olmasa nasıl çalışacak? Klavyeyi yöneten sürücülerde var.
o zaten microsoftun kendi ayarlarında var yani windows yükleyince sistem zaten otomatik olarak kuruyor onu. ekstradan indirilmiyor yani durduk yere.

Klavyenin sürücüsü olmasa nasıl çalışacak? Klavyeyi yöneten sürücülerde var. Arkadaş Minidump dosyalarını kaldırmasaydı size gösterecektim.
eğer öyle olsaydı windows update ile güncellenir ve biz de aynı sıkıntıyı yaşardık.

AssecreedX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Windows'un kurduğu sürücü ile çalıştığını biliyorum. Biz kendimiz kurmuyoruz klavyenin sürücüsünü.
Mavi ekrana sebep olan iki tane dosya var. Birincisi MK1FLTR.sys klavye ile ilgili bir dosya. İkincisi aswsnx.sys Avast'a ait bir dosya kendisi. Zaten Kaspersky yüklü olan bilgisayarda Avast kullanmak mantıksız.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,230
driver booster kullanmayın kullandırtmayın. ben 9 yaşımdayken bilgisayarım bir oyunda crash veriyordu. çözüm videosunun tekinde görmüştüm. yorumlardakilerin %90 ı çalışmadığını söylüyordu. kimisi ekran gitti diyordu. kimisi ses gelmiyor diyordu. kimisi klavye çalışmıyor diyordu. ben yorumları okumadan indirdim kurdum neyseki çalıştıramadım.

Reaksiyon puanı
427
Ah şu lanet program. Bir ara kullanayım demiştim. Sistem (Eski PC'emde.) Ses gelmiyordu. Meğerse yanlış ses driveri kurmuştu.
Zaten çok saçma bir program olduğunu biliyorum biraz üşendiğim için birazda driver kurmayı üşenmekten araştırmadığım için o program vardı.Şuan arkadaşın dediği programları kaldırdım sıkıntı gözükmüyor düzelmiş olabilir.

Reaksiyon puanı
427
Merhaba sorunun neyden kaynaklı olduğunu ögrendim sorun klavyeyle ilgili bi kaç defadır tekrarlıyor klavye bugün tekrar kapandı o sırada mavi ekranı tekrar verdi bilgisiyarı kullanamıyorum klavye 1-2 dakka sonra kapanıyor başka USB portuna taktım yine olmadı. @AssecreedX @İsimyok0808 @EFI Shell
@Kırrık67 bu arada MK1FLTR.sys ile alakalı büyük ihtimalle.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Merhaba sorunun neyden kaynaklı olduğunu ögrendim sorun klavyeyle ilgili bi kaç defadır tekrarlıyor klavye bugün tekrar kapandı o sırada mavi ekranı tekrar verdi bilgisiyarı kullanamıyorum klavye 1-2 dakka sonra kapanıyor başka USB portuna taktım yine olmadı. @AssecreedX @İsimyok0808 @EFI Shell
@Kırrık67 bu arada MK1FLTR.sys ile alakalı büyük ihtimalle.
Dostum klavye ile alakalı olduğunu düşünüyorsan farklı bir klavye ile dene. Veya klavyesi farklı bir PC'ye tak.