Soru Monster Tulpar T5 V21.4

Oguzhan611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Eğer bütçeniz yetiyorsa düşünmeyin alın. 3060lı bırakın laptobu masaüstü bilgisayar yok neredeyse. Tek sıkıntı 500gb yetmeyebilir, sonradan alcağınız bir ssd yada hdd iş görecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki miningcilerin taleplerindeki azalma ile ekran kartlarinin fiyatlarinin dustugu ifade ediliyor. Bu durum laptop fiyatlarinda da kisa vadede dusus getirir mi cunku 1 haftadir takip ediyorum fiyati kendi sitesinde yaklasik 1000tl dustu. Daha da duser mi acaba diye ikilemdr kaldim.

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Monster'ın bu kasaları fena değil ancak QHD ekran 3060 için fazla. Birde fiyatların düşmesinin nedeni yeni 11. nesil işlemcili modellerin gelmesinden dolayı. 11. nesil ile 10. nesil arasında epey bir performans farkı var. Tam bütçeniz nedir?

Oguzhan611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
15kya kadar butcem

Monster'ın bu kasaları fena değil ancak QHD ekran 3060 için fazla. Birde fiyatların düşmesinin nedeni yeni 11. nesil işlemcili modellerin gelmesinden dolayı. 11. nesil ile 10. nesil arasında epey bir performans farkı var. Tam bütçeniz nedir?
15 kya kadar

Son düzenleme:

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
kim takar caddesi, kemalpaşa tatlısı, no:3,

Peki miningcilerin taleplerindeki azalma ile ekran kartlarinin fiyatlarinin dustugu ifade ediliyor. Bu durum laptop fiyatlarinda da kisa vadede dusus getirir mi cunku 1 haftadir takip ediyorum fiyati kendi sitesinde yaklasik 1000tl dustu. Daha da duser mi acaba diye ikilemdr kaldim.
Dolar yükseliyor hocam fiyatlar aynı kalır muhtemelen.