Monster Pc İle İlgili Sorularım Var

ahmetaslan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba laptop almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım şuan ki bilgisayarım acer aspire 5741 g bildiğiniz gibi pek üst düzey değil o yüzden bugüne kadar sağlam oyunlar oynamadım pek daha çok lol gibi online oyunlar film izlemek v.b. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine monstera yöneldim fakat hakkında yeterli bilgiye ulaşamadım monster abra a7 ve a5 modeli bütçeme uygun a7 için ısınma problemi olduğunu duydum bu bahsedilen olay doğru mu doğru ise aynı olay a5 te de mevcut mu birde monster işletim sistemi yüklü olmadan geliyormuş içerisine windows 7 yüklesem driverlerde falan bir sıkıntı olur mu bunları merak ediyorum ve bunun haricinde bildiğiniz sıkıntılı veya üstün yönleri varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

ali159

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
ilk olarak monsterin driver indirme yeri var alacağınız modelin windows7 driveri var mı bakarsınız (Monster Sürücüler) varsa sorun olmaz. İkinci kısım ısınma ısınma sorunu için de yine alacağınız modelin tam adını google de aratıp bir sürü sonuca ulaşabilirsiniz.