Soru Monster Notebook hakkında düşünceleriniz nelerdir?

aazizk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar. Yeni bir gaming laptop almayı planlıyorum ve bu sebeple seçenekleri gözden geçiriyordum. Monster'ın mantıklı bir seçim olabileceğini düşünürken baktığım çoğu yerde tartışmalı bir konu olduğunu fark ettim. Sonuna kadar öneren, güçlü olduğu kadar ucuz olmasını öven bir sürü kişi var fakat çok çabuk arızalandığını ve teknik servisin de her şeye kullanıcı hatası diyerek destek olmadığını söyleyenler de var. Bu konuda sizlere de danışmak istedim. Monster'ın cihazları hakkında düşünceleriniz nelerdir?

interintro

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Asusun tr teknik servisi resmi olarak yok. monster casperdan kat ve kat iyidir. servis olayını bilmiyorum ama her marka insana yeri gelir kan kusturabilir, sonuçta kurtlar sofrası ve markalar şirketler paraya tapar gibi hareket ederler.

AlpErdem32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle selamlar. Yeni bir gaming laptop almayı planlıyorum ve bu sebeple seçenekleri gözden geçiriyordum. Monster'ın mantıklı bir seçim olabileceğini düşünürken baktığım çoğu yerde tartışmalı bir konu olduğunu fark ettim. Sonuna kadar öneren, güçlü olduğu kadar ucuz olmasını öven bir sürü kişi var fakat çok çabuk arızalandığını ve teknik servisin de her şeye kullanıcı hatası diyerek destek olmadığını söyleyenler de var. Bu konuda sizlere de danışmak istedim. Monster'ın cihazları hakkında düşünceleriniz neler
bende yeni monster bilgisayar aldım 4 ay oluyor ama şuana kadar bi sorun çıkarmadı monster ile fiyat olarak genelde casper excalibur karşılaştırılır monster casperdan çoğu konuda daha iyi ben monsterı öneririm