Monster Notebook Bilgilendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan att38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

att38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben bur sirketten 31.07.2012 de P170em01 modelını 16.10.2012 de almak sartıyla satın aldım. 16 ekim geldi beni aradılar yurtdısı kaynaklar nedenıyle siparişinizi 16-29.11.2012 de yapacağız diye. Millet hep isyan etti Bazıları sırketin ustune gitti ve laptoplarını almayı basardılar.(Bu nasıl sistem)Nese bugun 04.12.2012 oldu ve daha hala laptop beklıyoruz.Bu seferde neden işlemci sıkıntısıymıs.Ben bu bahanelere inanmiyorum artık. Bu gecektırme işlemını her zaman herkese yapıyolar. Anlayacağınız alıskanlık etmişlerdirAttığınız mesajlara veya aradığınız zaman her zaman sizi sallıyolar.İnsanları en cok kızdıranda bu. Daha notebook a kesın bir tarih bile koyamıyolar.
Siparişi iptal ettiğiniz zamanda parayı 1 ay felan gecıktırıyolar.Parayı ıade ederken bıle gecıktırıp oyalıyolar.İnternet sitelerine monster notebook şikayet yazınca şikayetleri görürsünüz.
Ben sipaiş verdiğim güne lanet ediyorum. Sizi burdan notebook alırken dikkatlı olmanızı ve arastırmanızı istiyorum. Biz arastırmadık , halımız ortada.:devil::cursing: