Soru monster mı lenovo mı

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Mesaj otomatik birleştirildi:

linkini atmış olduğum lenovo nasıl peki

hangisi almamı tercih edersiniz fiyat farkı yok

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Söz konusu elektronik ise asla ama asla Türk markalı (Vestel, Casper, Monster, Reeder vs.) ürün almamak lazım.

Sebeplerini sıralayacak olursak:

1) Vestel: Üzerinde "Vestel" yazan telefonların hiçbirisi Vestel'in değil. Başka firmalara ait telefonların üstüne "Vestel" yazıyorlar sadece. Ayrıca en üst model cihazı bile şu anki teknolojinin çok gerisinde kalmış vaziyette.

2) Casper: Kardeşimde "Casper" marka laptop var. Kasası o kadar kötü ki neresine dokunsa kırılıyor.

3) Monster: "Monster" marka laptoplar genellikle en az 10 defa servise gitmesiyle bilinir.

4) Reeder: Telefonları dokunmatik değil, basmatiktir. 2 farklı modeli denendi ve onaylandı.

Sonuç olarak eğer o iki laptoptan birisini alacak olsam, kesinlikle "Lenovo" olanı alırdım. Hem de bir an olsun düşünmeden.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Söz konusu elektronik ise asla ama asla Türk markalı (Vestel, Casper, Monster, Reeder vs.) ürün almamak lazım.

Sebeplerini sıralayacak olursak:

1) Vestel: Üzerinde "Vestel" yazan telefonların hiçbirisi Vestel'in değil. Başka firmalara ait telefonların üstüne "Vestel" yazıyorlar sadece. Ayrıca en üst model cihazı bile şu anki teknolojinin çok gerisinde kalmış vaziyette.

2) Casper: Kardeşimde "Casper" marka laptop var. Kasası o kadar kötü ki neresine dokunsa kırılıyor.

3) Monster: "Monster" marka laptoplar genellikle en az 10 defa servise gitmesiyle bilinir.

4) Reeder: Telefonları dokunmatik değil, basmatiktir. 2 farklı modeli denendi ve onaylandı.

Sonuç olarak eğer o iki laptoptan birisini alacak olsam, kesinlikle "Lenovo" olanı alırdım. Hem de bir an olsun düşünmeden.
biraz daha yatkınım lenovoya ancak kullanıcı veya sistemle ilgili yorum yapabilir misniz yukarıda linkini vermiş olduğum ürün için

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
biraz daha yatkınım lenovoya ancak kullanıcı veya sistemle ilgili yorum yapabilir misniz yukarıda linkini vermiş olduğum ürün için
Laptop konusunda kesinlikle Görkem Say'ı dinle derim ben. Lenovo laptop hiç kullanmadım; ama Monster'dan kötü olmayacağı kesin.

Şimdiden hayırlı olsun.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
teşekkür ederim görkem say’ın yorumunuda almak isterim tabiki

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ayni fiyata atmis oldugum Acer modeline yonelin derim ekran karti arasinda fark var. Eger butce yetiyorsa 3050 Ti'li Lenovo cok daha iyi olur.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ayni fiyata atmis oldugum Acer modeline yonelin derim ekran karti arasinda fark var. Eger butce yetiyorsa 3050 Ti'li Lenovo cok daha iyi olur.
onlar fiyat bakımından bizi aşıyor
8gb alıp daha sonradan yükseltmek günümüzde maliyetli RAM fiyatlarına baktım 1000 lira olarakcivarı RAM fiyatları değişiyor 8 GB 16 GB

8gb alıp daha sonradan yükseltmek günümüzde maliyetli RAM fiyatlarına baktım 1000 lira olarakcivarı RAM fiyatları değişiyor 8 GB 16 GB
Çok oyun oynayan birisi değilim ama oynayacağın zaman da bilgisayarımı zorlamayacak seviyede olmasını isterim bu yüzden bu türlere yöneldim şarjı çok gitsin 1-2 tanede oyun yüklemeyi düşünüyorum

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592

Çok oyun oynayan birisi değilim ama oynayacağın zaman da bilgisayarımı zorlamayacak seviyede olmasını isterim bu yüzden bu türlere yöneldim şarjı çok gitsin 1-2 tanede oyun yüklemeyi düşünüyorum

Benim attigim Acer, sizin attiginiz Lenovo'dan daha ucuz nasil asiyor olabilir ki? RAM sonradan degistirilir ama ekran karti degistirilmez. Bu RAM'den bir tane takabilirsiniz.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Benim attigim Acer, sizin attiginiz Lenovo'dan daha ucuz nasil asiyor olabilir ki? RAM sonradan degistirilir ama ekran karti degistirilmez. Bu RAM'den bir tane takabilirsiniz.

acerden bahsetmemiştim 3050ti modelinden
acer pil performansı nasıl peki

performanstan çok şarja odaklandım
Atmış olduğunuz acer mi yoksa lenovo mu
dediğim gibi pek oyun oynayan biri değilim sadece oynamak istediğim zaman cihaz yorulmasın

lenovo nın işlemcisi neden düşük olabilir oyuncu bilgisayarı 5.nesil normal mi sizce

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
acerden bahsetmemiştim 3050ti modelinden
acer pil performansı nasıl peki

performanstan çok şarja odaklandım
Atmış olduğunuz acer mi yoksa lenovo mu
dediğim gibi pek oyun oynayan biri değilim sadece oynamak istediğim zaman cihaz yorulmasın

lenovo nın işlemcisi neden düşük olabilir oyuncu bilgisayarı 5.nesil normal mi sizce

Bu tarz cihazlardan pil performansi beklemeyin. Maksimum 4-5 saat. Bunlar oyuncu bilgisayari pille isleri olmaz. Islemci nesli dusuk degil, islemci AMD oldugu icin oyle. Intel ile isimlendirmeler farkli. Su an AMD'nin en guncel islemcilerinden birisi 5600H.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
peki son olarak atmış olduğum lenovo mı yoksa atmış olduğunuz acer mi

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
acer i kaç gb yükseltebilirim en fazla

takıldığım bir nokta var PUBG indirdiğimde acer bilgisayar kasmaz mı 8gb de

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
acer i kaç gb yükseltebilirim en fazla

takıldığım bir nokta var PUBG indirdiğimde acer bilgisayar kasmaz mı 8gb de

Buyuk ihtimalle 2x16 = 32GB bellek destekler ama 16GB zaten yeterli pek cok sey icin. Eger Steam versiyon PUBG'den bahsediyorsaniz tam performans alamazsiniz 8GB ile ama mobilde sikinti cikarmaz. Yine de dedigim gibi 1 tane RAM slotu bos. Paraniz olursa yukarida attigim RAM'den bir tane alip takarsiniz.

varsack

Asistan
Reaksiyon puanı
32
ekran kartı dışında lenovo nun acere göre eksiği var mı peki

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
ekran kartı dışında lenovo nun acere göre eksiği var mı peki

Ekran kartini saymazsak ikisi de birbirine denk urun. Kalite anlaminda farklari yok birbirlerinden. Lenovo da 8GB RAM fazla sadece. Ancak tekrar ediyorum RAM artirmak kolay is de ekran karti degismez.

Linux gibi çocuk

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
233
Yerli üretim ülkeyi kalkındırmadığı için Türk malı teknoloji ürünlerinden uzak durmak gerekir.