Yardım Monster bios güncelleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan snupyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

snupyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar Bilgisayarımda 3050 olmsaına rağmen r6 tarzı herşeyde 10 20 fps alıyorum biraz incelediğimde bios sürümümün eski olduğuun öğrendim şuanki biosum tbf17 iken günceli tbf31 imiş monster e mail attım bana link attılar internette araştırdımda bana atılan şeyle ilgili hiç konu yok hep eski şeylerin konuları var yani bana atılan dosyanın internette bir konusu yok bana bildiin exe dosyası attılar ve nasıl kuracağımıda söylemediler Ekli dosyayı görüntüle 177402
bu dosyayı calıştırınca olucak sanırım ama bios güncellemedende sizlere sormak istedim bütün sorumlulukları benkabul ettim zaetn sıkıntı olursa garantis dışı pc hep jarjda olacak sizin tavsiyeniz neler yapmam gereken birşey varmıdır acaba

Ekli dosyalar

• 1673879944567.png
    1673879944567.png
    12.7 KB · Görüntüleme: 68

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,260
Merhaba dostlar Bilgisayarımda 3050 olmsaına rağmen r6 tarzı herşeyde 10 20 fps alıyorum biraz incelediğimde bios sürümümün eski olduğuun öğrendim şuanki biosum tbf17 iken günceli tbf31 imiş monster e mail attım bana link attılar internette araştırdımda bana atılan şeyle ilgili hiç konu yok hep eski şeylerin konuları var yani bana atılan dosyanın internette bir konusu yok bana bildiin exe dosyası attılar ve nasıl kuracağımıda söylemediler Ekli dosyayı görüntüle 177402
bu dosyayı calıştırınca olucak sanırım ama bios güncellemedende sizlere sormak istedim bütün sorumlulukları benkabul ettim zaetn sıkıntı olursa garantis dışı pc hep jarjda olacak sizin tavsiyeniz neler yapmam gereken birşey varmıdır acaba
BIOS'u güncelledikten sonra neticeyi paylaşın.

raspa16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bios güncellemesi anakartın kendi markasının sitesinden bulup indirmen doğru olacaktır anakartın markasını öğrenmek için bir kaç tane uygulama var onları indirip öğrenebilirsin eğer bilmiyorsan. Bios program ile guncellenemez diye biliyorum bios güncel dosya uzantısını boş flash belleğe atıp f2 den bios ayarlarını açarak yapman lazım onuda YouTubeden bulabilirsin bellek ile güncellemeyi