Monster Abra A5 v1 ile HP Pavilion 15 Hk.

tync2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İyi forumlar herkese ara sıra oyun oynamak ara sırada photoshop ve autocad kullanmak amacıyla bir laptop alacağım bu iki model arasından kaldım bütçem 5300 ü çok zorlayarak alacağım mause a falan para kalmayacak anlayacağınız. Bu modeller arasında kaldım ne önerirsiniz

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Isınma sorunu yoksa HP ler uygun görünüyor. Bi yorumcu, ısınma sorunu falan diye yazmış.

tync2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Isınma sorunu yoksa HP ler uygun görünüyor. Bi yorumcu, ısınma sorunu falan diye yazmış.

Bende gördüm hocam o yorumu kimisi ısınma sorunu var almayın diyor kimiside bu kasalar yeni bunlarda giderildi ısınma sorunu diyor açıkçası bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar umarım yardımcı olurlar. Bir sorumda şu bu HP cihazların ekran panli IPS değilmiş Monster cihazın ki ise IPS ne fark eder hangisi tercih edilmeli?

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
IPS ekran tabi ki renk kalitesi ve bakış açısı olarak tercih edilir.

tync2006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başka fikri olan varmı arkadaşlar

acemi virtüöz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Intel olan Hp eski kasa, dolayısıyla ısınma sorunu var. Amd olan Hp'de ısınma sorunu yok fakat bazı Hp laptoplarda Amd işlemci ve Nvidia ekran kartı uyumsuzluk yapıyormuş, kronik bir sorun. Ayrıca yeni kasa Hp'nin ekran kalitesi Monster'a göre daha düşük.
Ben de geçenlerde Monster'ın belirttiğin modelinden aldım. Garanti ve kalite dolayısıyla Monster almanı öneririm.

GangsterKing

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Dostum HP de genel bir ısınma sorunu var. Kime sorsam HP bilgisayarı olan bu konudan şikayetçi sana önerim monster dan pişman olmazsın