Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direkt olarak sadece oyunlardan söz ediyorsanız, 27'' monitör kullanan biri olarak etkisinin çok da fazla olmadığını söyleyebilirim. Birkaç ay 40'' kullanmıştım (büyük monitör dediğiniz için yazıyorum), onla da alınan keyif dışında büyük farklar yok. Ancak monitörde kullanılan panele, renk tonlarına, kontrast'a, yineleme oranı gibi özelliklere göre oyundaki akıcılıkta fark yaratabilir. Bunda da öncelik elbette monitörde değil, ekran kartındadır.
Ben meslek lisesinde bilgisayar bölümü öğrencisiyim ve monitör ekran konusunda Led veya LCD diyorum fakat onlarda haliyle biraz pahalı oluyor.Sana kalmış birşey ve monitör'ün oyun permormansına etkisi var.
Benim daha yeni aldığım Dell N5110'da kendi monitöründe Pes 2012 oynarken dalgalı görüntü oluşuyor, ama aynı laptopu bi monitöre bağladığımda dalgalanma olmuyor. Monitör de oyunun kalitesi için önemli yani.