Monitör Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TsS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TsS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum bütçe 1800tl sistemi topladım yakında alacağım ama daha monitör seçmedim bu sisteme hangi monitör gider monitör bütçesi: 300tl civarlarında maximun 330 tl olabilir.

(284 TL) CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA

(244 TL) Gigabyte 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart

(299 TL) AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

(657 TL) ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

(122 TL) GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM

(155 TL) SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

TsS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sağol valla foruma üye olduğumdan beri her konuma sen yetişiyorsun kardeş bu arada hesap yaptım önerdiğin monitör vatanda %30 la 318 TL ye düşüyor ama bir sorum daha olacak monitörle ekran kartı uyumlumu? görüntü kalitesi nasıl? ışık sızması vb olurmu? bu monitörle arasında ne fark var?

http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2270swn-genis-ekran-led-monitor.html

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Sağol valla foruma üye olduğumdan beri her konuma sen yetişiyorsun kardeş bu arada hesap yaptım önerdiğin monitör vatanda %30 la 318 TL ye düşüyor ama bir sorum daha olacak monitörle ekran kartı uyumlumu? görüntü kalitesi nasıl? ışık sızması vb olurmu? bu monitörle arasında ne fark var?

http://www.vatanbilgisayar.com/215-e2270swn-genis-ekran-led-monitor.html

AOC tavsiye ettiğim bir markadır, Kendim de E2461Fwh modelini kullanıyorum. Harika bir monitör ancak verdiğiniz monitör hakkında bilgi sahibi olmadığım için önermiyorum, AOC daha önce buna benzer bir monitör çıkarmıştı, görüntü kalitesi vasattı. HDMİ ve Dvi kadar görüntü kalitesi sunmasa da iyi bir görüntü verir.. Bütçeyi biraz daha arttırıp bunuda alabilirsiniz. IPS ekranlar normal LED ekranlara göre çok daha iyi görüntü verirler. Monitör de Dvi girişi olduğu için en iyi görüntüyü alırsınız.. Tasarım olarak da oldukça şık bir monitör, ince çerçevelere sahip.

%30 indirimle 400 Liraya kadar düşer..

http://www.vatanbilgisayar.com/23-i2369v-genis-ekran-led-ips-monitor.html#genel-bakis

TsS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AOC tavsiye ettiğim bir markadır, Kendim de E2461Fwh modelini kullanıyorum. Harika bir monitör ancak verdiğiniz monitör hakkında bilgi sahibi olmadığım için önermiyorum, AOC daha önce buna benzer bir monitör çıkarmıştı, görüntü kalitesi vasattı. HDMİ ve Dvi kadar görüntü kalitesi sunmasa da iyi bir görüntü verir.. Bütçeyi biraz daha arttırıp bunuda alabilirsiniz. IPS ekranlar normal LED ekranlara göre çok daha iyi görüntü verirler. Monitör de Dvi girişi olduğu için en iyi görüntüyü alırsınız.. Tasarım olarak da oldukça şık bir monitör, ince çerçevelere sahip.

%30 indirimle 400 Liraya kadar düşer..

http://www.vatanbilgisayar.com/23-i2369v-genis-ekran-led-ips-monitor.html#genel-bakis
Üzgünüm bu monitöre bütçem yetmiyor en iyisi sizin önerdiğiniz monitörü alıp yanındada vga to dvı dönüştürücü almak bana vga to dvı dönüşütürücü link atarmısın vatandan olursa iyi olur.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47

TsS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Komik ama asus en fakir kutu içeriğini gtx 760a koymuş içinden birtek iki altı pinlik güç kablosunu 8 pinliğe dönüştürücü çıkıyor herhalde sizin verdiğiniz linkteki vga dönüştürücüyü almam gerekecek.

Nasıl yani kutu içeriğinde SLI köprüsü, adaptörler vs olması gerek. Bu kadar boş yollamaları çok tuhaf

TsS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl yani kutu içeriğinde SLI köprüsü, adaptörler vs olması gerek. Bu kadar boş yollamaları çok tuhaf
Youtubeden unboxinge bakabilirsiniz sadece 2 altı pinlik kabloyu 8 pinliğe dönüştürücü var.