Monitör Sorunu

BrickFloRR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum.Oyun oynarken monitörde bazen 'No Signal' yazısıyla karşılaşıyorum.Ve bu sorun bilgisayarın düğmesinden kapatıp açınca çözülüyor.Ve sonra gene öyle oluyor.Biliyorum bilgisayarı düğmeden kapatmak biraz sıkıntılı,ama başka yolu yok.Kablolarda hiçbir sıkıntı yok.Denedim sorunsuz çalışıyorlar.Prizlerde de sıkıntı yok.Ha birde bazenleri bilgisayarın fanı ekran gidince hızlı dönüp yavaşlıyor.(Örn: Gücü 100 iken 30'a düşüyor.Sonra gene hızlanıyor) :p
Ne yapmalıyım pls ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Ne demek bu şimdi?
Zevk için mi PC'yi düğmeden kapatıyorsun?

bumblebee8

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Sorunun sebebi donanımsal da olabilir tabi ama benzer bir problemi ben de zamanında Windows 8'de yaşıyordum. Bazen bir şeyler indirirken monitörü kapatıyordum ve yeniden açınca "Sinyal Yok" yazısı çıkıyordu; ancak makine arka planda çalışmaya devam ediyordu, uzaktan bağlanabiliyordum, aynı şekilde makineyi düğmeden kapatmak zorunda kalıyordum. Ardından temiz Windows 10 kurulumu yapınca sorun çözülmüştü. Ekran kartı driverlarını silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Sorun çözülmezse temiz bir Windows kurulumu denemeni tavsiye ederim veya en azından geri yükleme noktası oluşturduysan onu yükle. Şansın varsa sorun yazılımsaldır ve bu şekilde çözersin.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,629
Yaklaşık 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum.Oyun oynarken monitörde bazen 'No Signal' yazısıyla karşılaşıyorum.Ve bu sorun bilgisayarın düğmesinden kapatıp açınca çözülüyor.Ve sonra gene öyle oluyor.Biliyorum bilgisayarı düğmeden kapatmak biraz sıkıntılı,ama başka yolu yok.Kablolarda hiçbir sıkıntı yok.Denedim sorunsuz çalışıyorlar.Prizlerde de sıkıntı yok.Ha birde bazenleri bilgisayarın fanı ekran gidince hızlı dönüp yavaşlıyor.(Örn: Gücü 100 iken 30'a düşüyor.Sonra gene hızlanıyor) :p
Ne yapmalıyım pls ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Merhaba,
Bilgisayarın masaüstü ise kullandığın görüntü kablosunda bir problem olabilir.