merhaba arkadaşlar datron twm serisi bir laptop kullanıyorum.. sorunum monitörümün sol tarafında aşağı doğru dikine kırmızı bir çizgi iniyor ve monitörümün en üst kısmında enine beyaz bir çizgi çıkıyor. önce kırmızı çizgi oluştu sonra beyaz çizgi çıktı.. kırmızı dikine inen çizgi monitörü ileri geri ittirip veya biraz şiddet uygulayinca geçiyor..
sizce sorun nedir ? nasıl çözülür ? çözümün bana maliyeti ne kadar olur zira pek pahali bir bilgisayar değil ve yüksek bi meblaysa değmez yaptırmaya..
son sorun ise problem benden mi kaynaklı yoksa bilg kendisinden mi.. 5ay önce laptopu düşürmüştüm ve kapakta hafif bir kayma olmuştu lakin 5ay sonra cikti bu sorunlar.. sizce garanti kapsamina girer mi ?
cevaplarinizi bekliyorum
sizce sorun nedir ? nasıl çözülür ? çözümün bana maliyeti ne kadar olur zira pek pahali bir bilgisayar değil ve yüksek bi meblaysa değmez yaptırmaya..
son sorun ise problem benden mi kaynaklı yoksa bilg kendisinden mi.. 5ay önce laptopu düşürmüştüm ve kapakta hafif bir kayma olmuştu lakin 5ay sonra cikti bu sorunlar.. sizce garanti kapsamina girer mi ?
cevaplarinizi bekliyorum