Monitör Önerisi

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Merhaba arkadaşlar, okuduğum bölüm ve oyun oynadığımdan ötürü çok fazla bilgisayar başında vakit geçiriyorum. Laptopum olduğu için belim ve boynum ağrımaya başladı bu sebepten ötürü bir monitör almak istiyorum. Aldığım monitörün beni 6-7 yıl idare etmesini istiyorum, hem laptop hem de ps4 bağlamayı düşünüyorum. Panel tipleri hakkında çok bir fikrim olmadığı için sizden yardım almak istedim. CS-GO, Pubg tarzı oyunlar oynuyorum. Grafik ile alakam olmadığı için renklerin çok fazla canlı olup olmaması ile pek fazla ilgilenmiyorum. Günümüz dolar kurundan ötürü kendi laptopumu aşan bir monitöre çok fazla para vermek istemiyorum açıkçası bütçem 1400-1800 TL. Her türlü fikre açığım şimdiden çok teşekkür ederim.

Bilgisayarım;
Asus vivobook pro N552vw IPS Panel 1920x1080
Gtx 960 4gb
16 gb ram
i7 6700HQ

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Bu ürünü öneririm.

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gönderdiğiniz mönitörde VA panel yazıyor ancak bazı yerlerde yüksek tepki süresi olduğu için oyunlar için pek uygun olmadığı yazıyordu. Lütfen yanlış algılamayın öğrenmek için soruyorum.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gönderdiğiniz mönitörde VA panel yazıyor ancak bazı yerlerde yüksek tepki süresi olduğu için oyunlar için pek uygun olmadığı yazıyordu. Lütfen yanlış algılamayın öğrenmek için soruyorum.
Estağfurullah ne yanlış anlaması. VA paneller oyun için en ideal panellerdir. Hız tarafında TN panele yakınken, renk doğruluğu tarafında ise ise IPS panellere yakındır. Hem düşük tepki süresi hemde iyi seviyede renk doygunluğu sunabiliyorlar. Monitör piyasası acayip bir kısırlık içerisinde şuan stoklar zar zor bulunuyor. Bu ürün bu fiyat bandındayken acele edin derim.

sercaanoncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
32
Estağfurullah ne yanlış anlaması. VA paneller oyun için en ideal panellerdir. Hız tarafında TN panele yakınken, renk doğruluğu tarafında ise ise IPS panellere yakındır. Hem düşük tepki süresi hemde iyi seviyede renk doygunluğu sunabiliyorlar. Monitör piyasası acayip bir kısırlık içerisinde şuan stoklar zar zor bulunuyor. Bu ürün bu fiyat bandındayken acele edin derim.
Çok teşekkür ederim yardımınız için ben de zaten çok beğenmiştim monitörü kafama takılan sadece VA olmasıydı onu da öğrendiğime göre satın alabilirim. İyi forumlar.