Monitör Kasa Uyumu

ChosenUndead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Herkese iyi günler dilerim ekran kartımın hdmi girişi monitörümün ise vga girişi var bir kaç yerde dönüştürücü görüntü yansıtmıyor yada grafik bozulması oluyor gibi şeyler okudum şuan ne yapacağımı şaşırdım dönüştürücü çalıştırır mı ? bu arada emin olmak için soruyorum birde anakartın hdmi girişi var benim monitörü ekran kartına bağlamam lazım değil mi ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Herkese iyi günler dilerim ekran kartımın hdmi girişi monitörümün ise vga girişi var bir kaç yerde dönüştürücü görüntü yansıtmıyor yada grafik bozulması oluyor gibi şeyler okudum şuan ne yapacağımı şaşırdım dönüştürücü çalıştırır mı ? bu arada emin olmak için soruyorum birde anakartın hdmi girişi var benim monitörü ekran kartına bağlamam lazım değil mi ?
Ekran Kartında VGA girişi varsa sıkıntı olmaz :)

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Monitör ekran kartına bağlanacak

Ekran kartından çıkan görüntü adaptörle dönüştürülecek. Adaptörün görüntü kaybı/takılması gibi sorunları olabilecek. (Şans)

Monitörünüz görüntü vercek.

ChosenUndead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
hangi marka dönüştürücü önerirsiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeterli fonum yok ülkemizde ekran fiyatları çok yüksek, dönüştürücü ile idare edeceğim şimdilik

ChosenUndead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
çevirici aldım ekran geldi sıkıntı yok ama çeviricinin üstünde bir jak girişi ve pakatten iki ucu jak olan bir kablo çıktı onu ne yapıcam acaba ? birde bilgisayarın arkasında kasanın şalterinin yanında güç kaynağına denk bir düğme fark ettim o ne işe yarıyor olabilir ?

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
çevirici aldım ekran geldi sıkıntı yok ama çeviricinin üstünde bir jak girişi ve pakatten iki ucu jak olan bir kablo çıktı onu ne yapıcam acaba ? birde bilgisayarın arkasında kasanın şalterinin yanında güç kaynağına denk bir düğme fark ettim o ne işe yarıyor olabilir ?
Şalter değil :D Güç Kaynağı o oda açıp kapama tuşu :)

ChosenUndead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
açma kapama için şalter demiştim o dediğim tuş güç kaynağının rengini değiştiriyormuş peki dediğim jak kablosu hakkında bilginiz var mı ?